Bal_prenses Sedas00 nasıl birşey oluyor sizin bizdede aynı sorun var çok kasıyor ve kaşıdıkça dağılıyor
2cocukluanne222 Sedas00 ürtiker uyuz kaşıntı full herkeste var eşimde bende cocuklarda ama uyuz değil böyle bı kaşıntı ara ara geliyo malesef
aylinpala Sedas00 bana avil dekort iğne yapıldı + hap kullandım krem ile birlikte. Çok geçmiş olsun, çok kötü bir şey😔
Sedas00 Bal_prenses Böyle bölge bölge kızarık pütürlü hatta kaşıdıkça çoğalıyor ve kanatıyor neredeyse şu an uyuyor yarın resim paylaşırım her şeyi sürüyorum deniyorum ama çözemedim neden olduğunu
aylinpala Sedas00 geçti çok şükür ya oğlum 2 aylıkken oldu ben de 3 gün içinde geçti tedaviden sonra mutlaka doktora gidin. Rahatlatması için stilex krem alabilirsiniz
Bal_prenses Sedas00 bizimde kolda var bacaginin küçük bi yerinde var ve bazı yerlerde nokta nokta sivilce gibi doktor alerji dedi kremler kullandık ama geçmiyor
aylinpala Sedas00 stres kaynaklı, alerji herhahngi bir şeyden olabilir demişti doktorum. Bepanthol bana pek yaramamıştı
Bal_prenses Sedas00 evet biz annelerin canı sıkılmayacak gibi değil ki rabbim şifalarını versin inşallah
Sedas00 aylinpala sanırım bizde de öyle sürüyorum yine kaşıyo acaba halı da etken olabilir mi halıya sürttükce artıyo sanki