Eyllkusu Bebeğim 2 aylık. Anıtkabir’e gitmek istiyorum bebeğimle. Kayınvalidem hasta olur kalabalık vs diyor. Sizin fikrinizi almak istedim arkadaşlar yardımcı olur musunuz gitmeli miyim
asocialmom Eyllkusu Ankara’da mısınız? Ne güzel keşke biz de yakın olsaydık düşünmez giderdim kızımı da götürürdüm 🥺
liyosunannesi23 Eyllkusu bende çok istemiştim ama eşim çok kalabalık olur çocukla olmaz dedi daha sonra gidicez mutlaka
dudururu Eyllkusu Eyllkusu merhaba kızım 3 aylıkken 23 nisan için götürdüm sabah saatleri çok kalabalık oluyor tören ekibi ve okullar dağılıyor bence hava güzel öğlen saatlerinde götürebilirsiniz. Bide ben eşimle götürdüm bebek arabasını merdivenlerden ikimiz tutup çıkardık.yani tek götürürseniz zorlanabilirsiniz. Umarım öğlen saatlerinde kalabalık daha az olur 😇
Eyllkusu asocialmom evet hep gideriz eşimle ama bu sefer iki aylık kızım ve kayınvalide var evde. Çok gitmek istiyorum.sanırım fikirlerinizin de doğrultusunda gideceğim
Eyllkusu dudururu Eşim işten 2 de gelecek. Kayınvalidem kayınbabam eşim de var. Emzirme vs sıkıntı Yaşar mıyım orada. Hava gerçekten çok güzel
Eyllkusu Eşim işten 2 de gelecek. Kayınvalidem kayınbabam eşim de var. Emzirme vs sıkıntı Yaşar mıyım orada
NhLpRn Eyllkusu arabada emzirip inersiniz zaten saatlerce gezilecek yer değil ziyaretinizi yapr çıkarsınız zor olacağını düşünmüyorum ama bugün değil de daha sakin olacağı başka herhangi bi gün gitseniz daha rahat edersiniz tabii
dudururu Eyllkusu emzirme konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü benim kızım mama içiyordu merdivenlere oturup karnını doyurduk zaten çok uzun kalmazsınız bir çok insan bebeğini çocuğunu götürüyor. Tabi son karar sizin.
Seydameva Eyllkusu çocuğum herseyden önce gelir ve orası çok kalabalık bugün tabi hastası var osu var busu var salgın zaten var havadan bile bulaşıyor ben girmeyeceğim şahsen 😊
Yedaarven Eyllkusu Ben olsam bende gitmezdim sanırım, hastalığın nerden geleceği belli olmaz tabi ama tedbirli olmak lazım. Kızım geçen hafta hastaneden el ayak hastalığı kaptı, olacaksa her türlü oluyo malesef 🙄🙄
sedalala Eyllkusu canım benim doktorum 3 aylık olana kadar avm gibi klimanın aynı havayı döndürdüğü yerlerde çok durma onun haricinde mevsimine uygun giydir açık havada istediğin kadar tut demişti. Çık çık git yani anlayacağın :)
Oznurozer Gerçekten ciddi bi kalabalık söz konusu ve salgın var ortalıkta bizim kız evde durduğu halde çok hasta şuan. Bence başka bi gün gidin😏
Deletedmom73 Eyllkusu ben gittim kaç kere bişey olacagını sanmıyorum. Bebek arabasına yatır hava da güzel zaten bebegin biraz d vitamini alsın 😉 ayrıca orda korumalar da cok yardımcı oluyor bebkli kadınlara.