SinemYekta Dogum sonu cok ama cok az kılo verdım 2.5 ay oldu dogum yapalı sütüm zaten cok dgl azalır dıede korkuorm soyle süt azaltmıcak ama istah kesecek seyler varmı uygulayan bılgısı olan
Nurdanhakan SinemYekta bol bol emzirin Zaten emzirirken yeterince kalori yakıyoruz ve su tüketin bol bol
Sulegorkem SinemYekta katılıyorum ben verdim şu anda 10 kg vermiş durumdayım yeni 40mız çıktı ama ben nerdeyse gün içinde hiç oturmuyorum gece uykusuda çok az huysuz bir bebeğim var en başından beri ama beni en çok korkutan kilo değilde göbek sezaryanla oldum ve göbeğim hala büyük 😞😞😞
Nurdanhakan SinemYekta düzenli yemeğe geçiş yapın o halde saatli Yiyin yani ve yürüyüş yapın suan emzirdiğimiz için diyet yaOlmak yada kesmek mümkün olmuyor
minik-herifimmm Sulegorkem bol su için ben günde 1bucuk litrelik şişeden iki tane alıyorum 3litre muhakkak içiyorum gunde 2şişe kuralı koydum kendıme hem sut ıcın hem kılo vermek ıcın ve suanda 16 kilo vermiş bulunmaktayım sadece su ile herşey yiyorum son 4 kilom kaldı.20 kilo almıştım doğumda
Sulegorkem minik-herifimmm maşallah su çok tüketiyorum ama yeterli değil demek ki daha fazla içmeye çalışırım bende