Mtbuaaa Liyaveannesi ne alaka ya allahhıımmmm ne alakaaa Iphone 14 kullanıyor diye kod kullanmasın mı 😂
Liyaveannesi Mtbuaaa kullansın elbette ama kocamdan zor para aldım diyor bu postta da kocam bana 14 pro Max aldı diyor onun için dedim 😁😁
Mtbuaaa Kitapkokusu Benimkide düştü daha 1 yıl olmadan en son 92 falandı şu an bakmaya korkuyorum kaç kullanıyorsun ?
Rumeysaerva Kitapkokusu hangi model kullanıyorsun ben 12 pro max kullanıyorum 2 yılı geçti %88 pil sağlığı
sarmaliklahana GunesSila xiaomi 8 pro kullanıyorum. 4.5 sene oldu 🤭 Değiştirsem yine xiaomi alırım en üst modelini. Ama suanlık gerek yok
Mtbuaaa Kitapkokusu bu uygulama çok yiyor diyorlar bilmiyorum doğru mu 😅 Herkese telefon borçlular ahajajsjaa 😂
Kitapkokusu yagmurkokusu_ Çok mu kullanmış oluyorum o zaman? Ama benim telefon ekran sürem günde 4 saat. 😂
Rumeysaerva GunesSila iphone 12 pro max kullanıyorum eşim istersen 14 pro max alalım diyor çıktığından beri ama henüz kararsızım 15 i mi beklesem diye🫣
yagmurkokusu_ Kitapkokusu hunharca kullanmışsın yıpranmış Mdmdmd şaka maka benimde daha 11. Ayda öyle olmuştu. Geçenlerde artık telefon donma yapıyordu ekran tam basmıyordu değiştireceğiz diye hiç uğraşmadım sattık artık