AsafYigitannesi Kızlar 6+24 günlüğüz su ana kadar anne sütü alıyodu hala da alıyo ama gece uyumadan önce veriyim die soruyorum mama ve devam sütü arasındaki fark ne acaba hangisinden almalıyım bide
zehra41 [bilinmeyen] aptamilik şekersiz kaşık mamaları var onlardan verebilirsin ama doymuyorsa aptamil 2 devam sütü vermelisin
AsafYigitannesi zehra41 aldım yeni verdim ama içmedi ben doyduguna inanıyorum ama eşimin babaannesi ikna olmuyo aç dio gönlü olsun ide aldım geldim ama içmedi beni emdi
Tontisimm Formül mama anne sütünün olmadığı durumlarda mamaya verilen isimdir.. devam sütü ise 1 yaşından sonra verilir. Örneğin: aptamilin, milupanın veya pınarın gibi.
ayfernaz Mamayla devam sütü aynı şey. Kaşık mama alacaksanız şekersiz olmasına dikkat edin yukarda da demişler zaten o önemli
AsafYigitannesi ayfernaz tamam tesekkür ederim hero beby nin tahıllı meyveli suyla yapılan ek gıdası var ondan aldın onu yedi güzel bide aptamil aldım onu içmedi
nagehanyorulmaz aynı şey biz mama diyoruz aslında asıl adı devam sütü ayına göre 2 numra alabilirsiniz mesela aptamil 2 gibi
AsafYigitannesi nagehanyorulmaz dün marketen aldım aptamil 2 yi begenmedi galiba hiç içmedi corba filan verince içiyo ama mamayı içmiyor
ayfernaz AsafYigitannesi Heronunki şekerli ondan muhtemelen ama şekerli değil şekersiz gıdaları alması daha iyi. Aptamilinkinin içine kendiniz muz ezin verin mesela
munevveraydiner [bilinmeyen] aynı şey canım kimimiz mama diyorum kimimiz devam sütü aynı anlama geliyor yani.