Deryamaysa İlk dozu 2. Ayda yaptırdık kızım o günden beri ishal Başına gelen var mı? 2. Dozu yaptırdınız mı
Eaylmz Deryamaysa Biz de dün yaptırdık biraz huzursuz ve ishali var ama internette normal olduğunu okumuştum
CmreKSidar Deryamaysa bir gün bioagaia kullandım doktorum kaleidon önerdi yoktu maflor al dedi maflor kullandım
Gamzesa Asi kaynaklı olmayabilir havalar ısınmaya başladı yaz aylarinda ishal artışı olur benim kızım da rota aşısı oldu bı yan etki olmadı açıkcası
Ogrenecekcokseyvar Deryamaysa pazartesi günü oldu ilk dozu hemşire söyledi bana ishal olursa endişe etme diye bağırsakları temizleniyormuş
sadekahve_bitter Deryamaysa kaka tahlili yapmadılar mı peki Biz mesela hastane virüsü kaptık 24 gün ishal- kusma yaşadık ishale uygun antibiyotik verildi 2 kutu probiyotik bitirdik Bence doktorunuzu değiştirin böyle olmaz yazık çocuk ne hale gelmiştir 😢
Deryamaysa sadekahve_bitter ben kendim yaptırdım parazit çıktı doktora kalsa kan tahlili yaptı sonuçları iyi Dedi süt diyetine soktu
sadekahve_bitter Deryamaysa bence doktorunuzu değiştirin maflor probiyotik kullanın faydası olur inşallah