Elvn94 Kizlar bebelac gold 1 kullniyorm 2e bebekte bulamdm migrostada kucuk var alip kullncam memnn kaln var mi yada baska mama onerisi olan var mi 3 gun snra 6 aylik olcz naspse
bktyldz Elvn94 sma kullanıyoruz memnunuz. 800 grlik kutularını alıyoruz fiyat olarakta avantajlı oluyor.
[silindi] Elvn94 sma kullanıyorum 2ye yeni geçtik gaz kabızlık yaşamadık memnunum. Ama merakımdan baby goat sipariş verdim fiyat olarakta daha ucuz bakalım
munevveraydiner Elvn94 bebelac gold 2 numara ile devam edin değiştirmek iyi gelmiyor bağırsak düzenleri bozuluyor hemen
munevveraydiner Elvn94 yiğenim yiyor şuanda 2 numara bebelac gold çok iyi hazmı kolay zaten o yüzden rahat
Gulcem44 Aptamil aldık içmedi kabız yapmıştı SMA aldık 2.kıtumuzu aldık kabızlık sorunumuz da olmadı sevdide öneririm 800 gr lığını 95 aldık
zehra41 [bilinmeyen] sma da prebiyotik lif olmadığından gaz kabızlık yapıyor bebelac gol iyi ya da aptamil alın
Gulcem44 zehra41 Bizde de kabızlık sorunu hiç olmadı bilakis Aptamil kullandığım zamanlar 4-5 güne bir yapıyordu oda kabız şeklinde bu mamada hiç öyle bir şey yaşamadım
ayfernaz Elvn94 artık 6 aylık olmuş sanmam kabızlık olacağını hem aptamil lifi mama hazmı daha kolay sma'ya göre
Pamukseker_Annesi Bende bebelac gold1 kullanıyorum yine 2numarada da bebelc gold tercih edicem hiç bi problem yaşamadı kızım
Elvn94 sibelyilmaz89 anldm canm bulamzsam drgstrcem bulursam degstrmem e bebekte burda yok migrostada kucuk var buyuk migrosa bakmak lazm birde