Miskokulum22 Kızlar 2 hafta önce kürtaj olmuştum dün kontrole gittim herşey normal dedi kan testi istedi az önce baktım değer 7.15 negatif oluyor dimi
AselLinafs Miskokulum22 Kürtaj olmamış olsaydınız 5 ve üzeri değer pozitif ve takip ister ama siz kürtaj olduğunuz için yüksek olan bu Değeriniz düşüşe geçiyor 2 gün sonra yapsanız 5 ve altında bir rakam görürsünüz
Hahahaycokkomik Miskokulum22 kürtaj olsan bile hamilelik hormonların çalıştığı için test yaparsan hamile gözükebilir diye biliyorum sen yine kadın doğuma git bu görün kürtajdan sonra kontrole gitmedin mi bakmış olmaları lazımdı ultrason ile temizlenmiş mi diye
Miskokulum22 Hahahaycokkomik dün gittim işte temizlenmiş rahim toparlamış dedi kan testi istedi sabah baktım 7.15 di
Hahahaycokkomik Miskokulum22 tm temizlenmişse sorun yok hamilelik hormonların hala çalışıyor kürtaj olduktan 1 aya kadar böyle devam eder
Tosbiktosbikk Miskokulum22 yok canim maalesf bende kurtaj olmustum 1 ayda amca düsmustu deger Cok gecmis olsun yakin zamanda saglikla tekrar bebek nasip olsun insallah