seninanonim Bebeğim gece uyanınca yatağa yanıma gelmek istiyor gidip oraya yatıyor zorla beşiğine yatmıyor. Hemen geri uyuyor sorun yok ama arada uyansada kendi yatağında yatmaya devam etsin istiyorum ne yapabiliriz acaba beşiktemi rahat edemiyor 🙄
Bssraa2 seninanonim bence annesini istiyor beşikte rahat edemediği için değil size ihtiyacı var sıkıca sarılın beraber yatın :) büyüyünce isteseniz de gelmeyecek yanınıza zaten
Oznur_0708 seninanonim ben bu konuda katıyım o da şunlardan dolayı anne baba mahremiyeti çocukla uyuyunca olmuyor Şahsım adına söyliyim çocukla uyuyamıyorum tedirgin oldukça düştümü üstüne mi yattım derken uyku falan kalmıyor Annem beni beraber uyumaya alıştırdı ve korktum hep karanlık ayrı oda derken lise 1 kadar beraber uyudum ve iyi bişey gibi görmüyorum🤷🏻♀️
seninanonim Bssraa2 Bu şekilde alışsın istemiyorum gün içerisinde yeterince sarılıp sevgimi bol bol gösteriyorum. Rahat bir uyku çekmek artık hakkım üstelik beni daha sabırlı bir anne yapıyor :)
Oznur_0708 seninanonim canım istediği zaman diren götürme yatağına yatıröa yanında 2-3 gün ısrar edersen alışır kendi yerine senin götürmeyeceğini kendi yatağında yatması gerektiğini bilir
seninanonim Wanderlust Odası var zaten odasında beşiği . Beşik dediğimde ikeanın bebek karyolası sıkış sıkış yatmıyor hala boyundan üç karış boşluk kalıyor