kuzucumveben Merhaba kızlar saçlarım aşırı dökülüyor 4 ay önce doğum yaptım zaten az olan saçlarım bitmek üzere topladığımda kellesme olmaya başladı dogum sonrası böle felaket dökülen var mı nasıl bir yol izlediniz aynaya bakmak istemiyorum moralim 0
lulusmom kuzucumveben ay aynen benim de öyle ya demek ki normal bir durum herkeste olduğuna göre 🤔 bir an önce geçmesi ümidiyle o zaman hanımlar🤷🏻♀️
eylulvari kuzucumveben saçlarım öyle gürleşmişti ki şu anda hamileliğimin başına döndüm resmen. böyle bir dökülme yok. süpürgeye veriyorum eve arkadan bir bakıyorum yine yerde saçlar var ki sürekli toplu saçlarım. iyice psikolojim bozuldu avuç avuç dökülüyor yahu. vitaminlerimi de kullanıyorum ama böyle giderse kel kalacağım ben de😔
Minikerkegim kuzucumveben benimde öyle kan ve vitamin değerlerine baktırdın mı ? Benm b12 aşırı düşük Saçlarım o yüzden dökülüyor. İlaç kullanıyorum tam iyiyim diyorum bi bakıyorum yine düşmüş yani sadece saç da değil yaşam kalitem sıfır çocuğumu kucağıma fazla alsam kendime gelemiyorum
Zehrammm Benim.de öyle aşırı dökülüyor saçım hamileyken ebe saçlar sıklaşır hücreler yenilendiği için dökülmez falan.demişti acaba o hamilelikte ki saçlar mı dökülüyor bilemedim aklıma da.bi tek bu geliyor
Miraymahramli Kizlar 4. Ay dökulmesi cok normalmisss bana doktor bunun icin solgar biotin 5000 mg verdi. Tavsiye ederim. Saclarim eskisinden gurrr
Minikayaklar kuzucumveben benim de öyleydi su an 5.5 aylık bebeğim daha az dökülüyor yves Roche dökülme karşıtı şampuan aldım 2 dk masaj yaparak yıkıyorum çok iyi geldi bol su için bir de
Elfsrkn kuzucumveben bende hiç dökülme yok bir buçuk ay oldu doğum yapalı ilerleyen zamanda mı oluyur acaba.
FeriDeniz kuzucumveben eczaneden bemiks, bepanten, redox c, bir de evigen e vitaminleri ampülünü aldım. O kadar iyi geldi ki hem dökülmeyi durdurdu hem de bi sürü yeni saç çıkardı.
Annesikuzusu Kızlar ben kel kalmışken şuan fışkırıyo saçlarım instgramdan yazarsanız tarif verebilirim @direncnsrbest
Minikerkegim eymurxelm evet canım ben sağlık ocağında baktırdım kan ve vitamin değerlerime bakar mısınız diye rica et doktora saçlarının döküldüğünü de söyle bakarlar