Zeyneppppp Kızım daha 2 aylık emzirirken memeyi doğru dzgun tutmuyor sürekli bırakıp aranıyor agliyir sonra tekrar tutuyor.. emzik veriyorum uyurken emziği bile 10 kere atıp sinra tekrar istiyor. Ne yapmam gerekiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ya
Ogibuse Zeyneppppp gaz sıkıntısı varmı acabaa benimki bir aylıkken böyle yaparak bıraktı çünkü ememediği için açlıktan kıyamet kopuyodu mama vermek zorunda kalıyodum benimki gazlıydı gaz sancısından sıkışmasından emmiyordu çünkü sütümü içince dahada sıkıştırıyodu
aslhn2101 Zeyneppppp benim bebeğim de böyle yapıyor memedeyken aranıyor ağzına almaya çalışıyor ama alamıyor ağlıyor ben o zamanlar kaldırıp biraz gaz çıkarmaya çalışıyorum gazı çıkıyor az da olsa sonra emmeye devam ediyor. Yada bazen emdiği göğsümde süt azalıyor ondan ağlıyor diğerine geçiyorum onu emiyor. Umarım meme reddi değildir canım üzülme biraz dikkat et bakalım inşallah yeniden alır bebişin🥰
Anneolmak93 Zeyneppppp aynen benimdd iki gündür böyle meme başında aglıyor emzik bagımlıısı belki o bende meme reddi yapıyor dün den beridir ayakta hoplayarak tutturuyorum memeyi bide bestlak süt arttırıcı damla aldım
Beste56 Zeyneppppp bebeklerindeğişik halleri tutabiliyor korkma eğer emmiyosa uyurken falan ver memeni o zaman alır büyük ihtimalle bide memeyi sizin tutuş pozisyonlarını bakabilirsiniz internetten Göğsünüzü bebeğin burnundan aşağı doğru sürerek Bi vermeye çalışırsınız Kucağınızdayken veriyorsanız yatarak vermeyi deneyin göğüs ucunuzda yara veya acı falan varmı eğer varsa dediğim gibi büyük ihtimalle tutuş pozisyonundan huysuzlanıp bırakıyodur
Beste56 Semaemrahamza emzikten dolayı olsaydı emziği bırakmazdı büyük ihtimalle emziğide bırakıyor diyor
Zeyneppppp Beste56 yok göğsümde herhangi bi ağrı vs yok şimdiye kadar güzel emiyordu 2 3 gundr bu seklde zaten biraz emiyor birakiyir sonra tekrar istiyor. Bide bsey fark ettim 2 3 gundr emerken süt boğazına kaçıyor daha önce hiç olmuyordu
Zeyneppppp Anneolmak93 asi olmuştu 3 gündür yikamiyordum. Az önce yıkadım burnunu temizledim baya emdi belki burnu tıkalı olduğu için yapıyordu. Şuan düzeldi bakalım 🙂🧿