motherisbackk ayyy kızım 1 aylıkken felan başladı kucağımda yatmaya yani gaz çıkarma pozisyonunda yatıyordu omzumda, yatağına koyunca uyanırdı. Ayağımda sallardım uyumazdı, gece yatağında yatardı ama gündüz hep kucağımda yemin ederim o kadar tuvaletim gelirdiki ama bırakıp gidemezdim, birde kucağımda 3 saat net uyurdu. Şimdi 3 aylık olduk, hemen hemen 2 haftadır kucağımda yatmıyor, hem büyüdü hemde sıcak çok terliyoruz. Ama kendisi kucağınızda uyumayana kadar yatırın, boşverin işleri güçleri kalsın şuan o kadar özlüyorumki yine yatsa kucağımda, ikimizde sıcacık oluyorduk, saçlarını öpüyordum kokuyordum ellerini seviyordum sarılıyordum felan, zaten 2 buçuk aylıktı baktım artık kucakda uyumuyor, bende ayağımda sallamaya başladım, ilk zaman alışmadı ayakda ağlıyordu bazen hemen kucağıma alıyordum yine ama şimdi nerdeyse tamamen unuttu, yatırıyorum kucağıma yok uyumuyor alıyorum ayağıma uyuyor, bende o zaman off her yerim ağrıdı yatağa çakıldık kaldık diye şikayet ediyordum ama şimdi diyorum keşke daha uzun süre uyusaymış kucağımda minik koalam 💟