muhendisanne_ Oğluma antibiyotik iciremiyoruz bugün doktor şurup verdi zorla ağlaya ağlaya icirdik , doktora o anda sormayı unuttum böyle bir durum yaşayan var mı meyve suyuna veya başka bişeye katıp verebiliyor muyuz ?
Yagmur0507 muhendisanne_ meyve suyu asitli olduğu için olmuyor diye biliyorum. Su içirir gibi yapıp ağzını açtığında kaşığı hemen sokun bence . Ben öyle yaparım hep
-_-hUysUzvetatlikadin muhendisanne_ her ilaçta olmuyor bazı meyve suları içindeki etkiyi mi azaltıyormuş neymiş kimisi ilaç içeriğini bozuyormuş eczaneye danış onlar bilir ilacın ismini de söyle
Hkhjhhjjhjjj muhendisanne_ canim bebeğim gecen gün hastalandı antibiyotik verdi içmiyor du dr sevdiği bisey yokmu meyve suyu falan dedi ben içmiyor.dedim içiyor deseydim sanırım ona.katip.ver dicekdi benim bildiğim veriliyor genede başka.bilgi sahibi olan varsa.yazar
Cadisilla muhendisanne_ geçen dinledim bunu çocuk doktoru eğer zor durumda isen her ilaç birşeye karıştırılıp içilebilir demişti Allah kolaylık versin
muhendisanne_ Çok teşekkür ederim muhtemelen meyve suyuna katicam çünkü siringayla da versem çıkarıcak önceden denemiştim , 3 yaşında inat bir çocuk ağlama krizi geçirdigi an elini ayağını bile tutamıyoruz o kadar zor ki 🤦🏻♀️
16_kusuzumu Şırınganın içine sevdiği birşey koyup öncesinde denettirebilirsiniz.ben pompalı çubuklarla verdim onları seviyordu kaşıkla asla içmiyor