azraklkn Kizlar elimde ve vücudumda kalçamın üst tarafinda belimde karnimda özel bögeye yakın bacak kisminda hep bunlardan cikmis 2 haftadir böyle ama gittikce dahada çogaldi elimin üzerinde olanlar çok kaşınıyor kaşıyınca canım aciyor vücudumdakilerde geçmiyor cildiyeye randevu bulamadim gitsemde nasil gösterecem gösteremem diye resim cektim ne oldugunu da bilmiyorum napacam bilen önerisi olan var mi?
Sumeyye07 azraklkn aynı izler bende de var malesef en son gittiğimde dr Sedef hastalığı dedi bi vücut losyonu ve krem verdi bi geçiyor tekrar çıkıyor stres tetikliyormuş çoğalmasını Alanya da yaşıyorum ben deniz iyi geliyor ama bazen birden çoğalıyor ben resimden aynı gördüm vücudum kuru benim sürekli ne nemlendirici kullan dedi sizin inşallah geçer iyi dr a görünün tavsiyem 🙏
Hilaalhepp Belli bir süre geçince o içindeki beyazlık açılıp büyük daire haline geliyor mu ? Benim öyle oluyor başları kahverengi ortası balık pulu gibi yavaş yavaş açılıyor genişliyor kayboluyor egzamam var çekmediğim cilt hastalığı kalmadı 🥲
muratnannsi azraklkn üretiker canm .benmde ilk popomda çıkmıştı kasinti olmustu sonra vücuduma yayılmıştı.