Suuraisra Kızlar sorum şu 1 hafta sonra 10 aylık olcaz sizin bebişler 10 aylıkken gündüz kaç kere uyuyor
Suuraisra kayraninannesiiii biz de 2 kere uyuyoruz akşam 11 gibi uyuyo sabah 8de alarm gibi ayakda ne zaman 9a kadar uyur acaba 🤔
Suuraisra Berilsmom13 şuan bizde 2 kere uyuyoruz 12. aydan sonra uykuşar daha da düzene giriyor sanırım dmi
kayraninannesiiii Suuraisra baya geç yatıyormuş, bizimki 8 Max 8.30 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor bazen yarım saat oynadığı da oluyor tabi.
Berilsmom13 Suuraisra yani bu kesin bir kanı değil bebekle ilgili bence tamamen her bebeğin düzeni farklı çünkü
Suuraisra kayraninannesiiii 11de yatmasına rağmen gece kaç kere uyanıyo 8de yatsa hayatda sabaha kadar uyumaz benimki maşallah sizin minnoşa 🧿 benimki bazen gece hiç uyanmıyo allaha bin şükür ediyorum
Boncugummomy1 Suuraisra 10.aya girdigimizden beri bizimde gece uykusuna inanilmaz direniyo resmen huy degistirdi. Gece uykusuna yatiriyorum 1 saat uyuyup kalkiyo ve 2 3 saat uyumuyo gecre yarilarina kadar hic boyle yapmazdi. Insallah kalici bir durum degildir 😐
kayraninannesiiii Suuraisra bizimki de gece bir ya da iki kez beslenmeye kalkıyor 🥲 tabi ben de şükrediyorum bazen uykusunu almış oluyor 6.30 da kalkıyor o zamanda diyorum keşke geç yatsa biraz daha ☺️