dilaraslan Kızlar lazere gideceğim yarın ilk kez ama korkuyorum açıkcası acı eşiğim biraz düşük o yüzden ağdaya hiç gitmezdim venusle hallediyordum hep çok bi acısı var mı, bir de kaç dakika sürüyor tam vücut? 🤍
ByAslan dilaraslan dilan Polat’a gidiyorum bende aynı senin gibiyim 2 kez özel bölge için gittim acıyo ama kısa sürüyor hatta gittiğin yere sor belki uyuşturucu krem verirler ya da önerirler bana önerdiler ama almadım dha trendyolda varmş
Bebetonunmotheri dilaraslan emzirirken lazere gitsek sorun olurmu acaba ya Bende istiyorum ama emin olamiyorum
sarikusveannesi dilaraslan Ağdaya gitmediğin için tarif edemem cımbız çekmesi gibi bir acı anlık mesela ağdada 1 gün boyunca yanma hissi oluyor jilette de yanma hissi oluyor ama lazerde anlık atış yapıyo acısı geçiyo ilkinde filan o kadar acıma hissetmiyosun seans sayıları arttıkça dereceyi de yükseltiyolar sen söylersin zaten ilk gelişim dereceyi çok yükseltmeyin diye onlar düşürüyo anlık acı olması rahat bide 4. Seansım ve koltuk altımın bikinimin yarısı yok öyle düşün kurtulacağım kıllardan diye
Bilgeebaby Girince alışıyorsun düşünme bunları:) makinesine atışına, kıl oranına göre süresi değişir hangi bölgeye gittiğinw
sarikusveannesi Bebetonunmotheri ya bizim güzellik merkezinin sahibi doktoru sorun yok dediyse sütünde bi sıkıntı yoksa gelebilir demişti 3-4 ay geçince hormonlar düzeliyo demişti hamilelikte de önermiyoruz ama çok gelmek isterse tehlikesi yoksa bikini hariç alıyoruz demişti
ByAslan Nevbahar İzmir Narlıdere tüm vücut 2250 yanlış hatırlamıyorsam geçen sene aldım paketi bu yaz başladım ama
Geceperisi sarikusveannesi gitmeden önce ne ile aldınız jiletle mi başka bir şeyle mi yada nasıl oluyor almadan gidilmiyor heralde
Bebetonunmotheri sarikusveannesi 8 aylik bebeğim Emzirmeyi birakana kadar beklersem benim icin sorun hep😂 Ama bir yandan da korkuyor gibiyim
yagmurkokusu_ sarikusveannesi sizde gene emzirme geçen bir güzellik merkezi gördüm hamilelikte de yapıyor şaşırdım acaba doktoru mu müsade etti.
Ayferde dilaraslan genital ve koltuk altı dışında diğer bölgeler dayanılmicak gibi değil hatta 3 4 seansta sonra tüyler azaldığı için çok umursamoyorsun ama koltuk altı yine 2 3 atışta bitiyo dişini sıksan dayanırsında özel bölge çok zor ya ama baya faydasını gördüm ben 6 seans tek gidebildim hamile kalınca devam etmedim ona rağmen epey azalma var
Nilay_80 dilaraslan ben ilk defa tüm vücuda girmiştim 1.5 saat Felan sürmüştü. Cok övüyor diyecek kadar acitmiyor tabiki am ainsandan insana değişiyor diye düşünüyorum
sarikusveannesi yagmurkokusu_ Ben hamilelikte yaptırmadım arkadaşımız için güzellik merkezinin sahibine sorduğumda cevabı bu şekildeydi
Nazikomom dilaraslan acı eşiğiniz düşükse biraz acı oluyor :) Korkmayın büyük rahatlık valla. 35 dakika sürüyordu ben 4 yıl önce gittim. Özel bölgeye ek atışa gitmem gerekiyor illa kalıyor. Ama diğer bölgeler bitti. Kıl yapısı ile de alakalı cihaz çok önemli.
Yamacefeninannesi dilaraslan jettex diye bir krem.var onu sur bende onu sürerek gidiyorum hep acı eşiğin benimde düşük cunku
HulyaYilmaz41 dilaraslan bikini bölgesinde acı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil sonrasını düşün valla tertemiz oluyorsun bana cok iyi geldi ama tabi doğumdan sonra eski haline döndü tüğlerim hormonlar değşti diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️