Rabia_2278 Anneler kızım 2tane aşı vuruldu kafası ateş gibi eli buz gibi halsiz sürekli ateş ölçüyorum ama yok 36 ama kafası falan çok sıcak bide uyurken çok sıçrıyo napcamı şaşırdım
Seymagirgin Rabia_2278 ateşini sürekli takip edip sık sık emzirin ince kıyafetlerle tutun ki ateş yükselmesin 38 görmediğiniz sürece calpol vermeyin malesef aşının yan etkileri bunlar
Hanifeelif Rabia_2278 Biz de perşembe günü aşı olduk Eller ayaklar buz ama başı çok sıcak 3 saat 4 saatte Parol verdim çok şükür atlattık diyeyim
papatyamm_ Rabia_2278 ne iğnesi ki ben aşılarını hiç yaptırmadım açıkcası pişmanda değilim. Yazık değilmi çocuklara ya. Allah yardımcınız olsun. İyot kullanmanızı tavsiye ederim. Lugol diye geçiyordu galina ben ateşlenmelerinde onu suya koyup vücudunu siliyorum birde içtiği suya bir iki damla koyun verin çok faydası oluyor Allah şifa versin
-Tubaaa- Biz de dün olduk. Gece boyunca dediğiniz gibiydi. 38.2 ye çıkınca calpol verdim biraz rahatladı. Üstünü ince giydirin sarmayın. Bizim hala çok huysuz ateşi hala 37 yi buluyor ara ara. Umarım geçer bir an önce
Rabia_2278 Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim şülür biraz iyiyiz şuan huysuzluk var halen ama ateşimiz yok çok şükür