Hilalko Rutin sağlık ocağı kontrolümüzde 3 aylık bebeğimin bıngıldağının 2 cm olması gerekirken 1 cm olduğu söylendi.benzer bir durum yaşayan var mı acaba
Emine003 Hilalko bizimde 5 aylikken kapandı canım büyümesi kontrol ediliyo her ay büyüme devam ediyorsa sıkıntı olmuyo şükür
Dnzdrn1822 Hilalko benim bebeğimle 6 ay faln kapandı prematüre bu arada. Doktor önemli olan her ay bas çevresinin büyümüsi demiş ti. Başı büyüyorsa her ay Bi sıkıntısı olmaz inşallah
Semaa_ayar Hilalko bence kafanıza hiç takmayın. Ama aklınızda da soru işareti kalmasın doktora gösterin. Sağlık ocağına gittim bebeğim 1 yaşında bıngıldak kapanmamış d vit devam dedi. Halbuki çok normal tam kapanmamış olması. De normal d vit bırak dedi
Bilgeebaby Bugün bizede kapanmaya yaklaşmış tarzı bir şey söyledi. Cm olarak söylemedi, bir doktora gösterin önemli değil ama vs dedi. Bizde yinede göstereceğiz bayram sonrası
Hilalko Bilgeebaby bize çok tedirgin edici konuştu üzüldüm çok.size önemli değil denmiş rahatladım biraz
Emirtosum Bizede sağlık ocağından aynı şeyi söylediler d vitaminini kes dediler hatta bende doktora götürdüm doktor d vitaminini kesme dedi baş çevresini her ay ölçelim eğer büyüyorsa herhangi bi sıkıntı olmayacağını ama büyüme olmazSa beyin cerrahina götürmemizi söyledi
Hilalko Emirtosum biz de yarın gideceğiz bana da sağlık ocağı d vitamini kesiliyor genelde ama çocuk doktorunuz bir baksın dedi insanı tedirgin ediyorlar zaten annelik hassasiyetli
Bebetonunmotheri Hilalko bir bilgim yok konu hakkinda ama üzülme canim Moral mesajı olur insallah bu sana❤️
Bilgeebaby Hilalko ben erken kapanınca zeka geriliği vs olma riski var diye biliyorum. Yaşıtlarından geride oluyolar diye ama tabiki duyduğum bir gidip soracağız
Emine003 Hilalko ilk 3 ay emdi canım sonrasinda kilo alamadı çok kusuyodu reflüsü çıktı ondan öncesinde alerji derken alerji maması reflü maması felan şimdi düz mama kullanıyoruz canım 1 yaşında
Hilalko Emine003 çok doğru bi bağlantı değildir belki ama acaba emzirince kalsiyum vitaminleri iyi alıyor kemikleri hızlı mı sertleşiyor diye bi düşündüm de o yüzden sordum 😂 ben de emziriyorum bu arada. İlerde mama kullanır mıyız göreceğim. yeni anneyim böyle çok düşünerek gidersem sonum iyi değil gibi 😂
Emine003 Hilalko 😂😂 bende ilkte bi düşündüm 🙈🤣🤣 emzirmeyi neden sordun ki diye 😂😂 ama olabilir canım yeni anne olunca benim iki tane 😍 ellerinden öper 😂🤣 ama emmeyle alakası yoktur heralde canım bilmiyorum 😂😂 ama doktorumuz bize d vitamini bıraktırdı canım o daha çabuk kapanmasını sağlıyormuş
Emine003 Hilalko Aynen canım bizimki bıraktırmisti şuan kaç aylık baş çevresi ne kadar canım birde kaç cm doğmuştu yazar mısın
Hilalko Bilgeebaby bıngıldaktan ziyade baş çevresinin her ay büyümesi önemliymiş çok endişelenme dedi doktorumuz d vitamini kesme dedi ama kesicem sanırım yine de