Tontis_annesii Kızlar oğlum 11 ay 10 günlük enfeksiyon geçirmişti 5 gün antibiyotik iğne tedavisi yaptılar onun sonucunda ishal oldu 4 gündür böyle doktorumuz probiyotik önerdi kullanıyorum ama evde neler verebilirim ishali hemen kesen bişey var mı ?
Dunyams Tontis_annesii benim kızımda ishal kusma var salgın var bence ben yoğurta mısır nişastası koydum verdim muz verdim doktorda ishal hapı yazdı gectı şükür Allah acil şifalar versin inşallah
Umutveannesi Tontis_annesii muz verebilirsiniz, leblebi de olur ama toz halini yutabilir mi bilemiyorum çok geçmiş olsun
Busraata33 Tontis_annesii reflor kullanın mutlaka 1hafta yatmıştı oğlumda.pirinç lapası,patates armut,sade makarna, beyaz leblebi,muz bol bol su tüketmeli.
Erkekannesi0303 Tontis_annesii gayet işe yaradı bizde cnm 3,5 aylığız hem gaz çıkarımı hem İshal baya iyi geldi
Melda-12345 Tontis_annesii benim de 4 gündür 5.5 aylık bebeğim isal doktor raflor ve raxerin tablet verdi geçmedi ne yapabilirim
MomKukuleta Tontis_annesii ben pirinç unu muhallebisi,sütlaç yediriyordum bolbol kesiyordu iki güne. Yada manasına pirinç unu katıyordum. Bol bol su içirmeye çslışın. Geçmiş olsun.
Busraata33 Tontis_annesii Reflor kullanın antibiyotik yapıyor böyle doktorunuzun onu kullanırken probiyotik vermesi gerekirdi.unutuyor doktorlar kendim alıyorum yoksa ishali çok devam ediyor antibiyotikte.Enterogermina da kullanabilirsiniz ek olarak
Roseses Reflor,maflor probiyotikleri kullanın, kefir içirin yoğurt yedirin, muz yedirin, bir de bol su susuz kalmasın vücudu
Busranehirmila Tontis_annesii benim kızım da geçen hafta bağırsak enfeksiyonu geçirdi 5 tane iğne yedi zaten bağırsak enfeksiyonu olduğu için ishali vardı enterogermina kullandık hala da devam ediyoruz ona. Genelde muz yedirdim pirinç 1 kez kabul etti yedi. Koyu kıvamlı çorbalar yaptım. Çiğ sebze meyve arttırır dedi doktorumuz vermedik. (Muz hariç) yemeklerine kabak koyma dedi. Neyseki toparladı. Probiyotik olarak ne verdiler size
Tontis_annesii Busranehirmila enterogermina verdiler 1 kutusunun yarımını sabah diğer yarısını da akşam veriyorum doğru mu yapıyorum acaba doktorumuz sabah akşam ver dedi
Busranehirmila Busranehirmila ve biri daha yazmış organik pirinç unu alıyorum sütle pişiriyorum yoğun yapıyorum onu kıvamı koyu yani içinde muz eziyorum o dönem de her gün yedirdim öyle bence o da çok etkili hem tadını da seviyorlar reddetmez yer diye düşünüyorum