Miraysena Bebemin uyku düzeni vardı 7 ay 25 günlük ama son 3-4 gündür aşırı direniyor ve çok sık uyanıyor gece en fazla iki saat uyuyor aralıksız sizde de böyle oldu mu anneler ? Diş mi uyku gerilemesi mi nedir yorulduuum 🤦♀️
Zuleyhadere Miraysena bizimde öyleydi o zamanlar şimdi 8 ay 10 günlük geceleri bazen iyi uyuyo bazen çok uyanıyor uykudan bile anlamıyorum gündüzleride birkere uzun uyuyo diğer uyku saatlerinde direniyo ama uykusu var bilmiyorum belkide doymuyo ama mama verince karnını doyuruncada yine aynı uyumuyoo bebeğinize gün içinde neler yediriyorsunuz acaba ?
Bebetonunmotheri Miraysena genellikle benimki doymazsa dakika başı uyanir Egerki doyarsa normal emmeye uyanir Sizde öyle bi kontrol edin isterseniz
Miraysena Zuleyhadere üç öğün yapıyoruz sabah yumurta haşlaması ceviz pekmez irmikli ya da yulaf unlu hurmalı muhallebi öğlen genelde pankek yapıyorum ya da salatalık kayısı karpuz vs veriyorum eline akşam yoğurt ya da çorba
Miraysena Bebetonunmotheri birkaç gündür beslenmeyi reddediyor normalde yediğinin yarısını yiyor doymamış olması da muhtemel 😊