yagmuraltintas Kızlar makarnayı nasıl verebilirim boğazına takılır mı çatalla ezince robottan gecirmelimi sizler nasıl yaptınız
Mlk026 yagmuraltintas benim oğlum 10 aylık 7 aydan beri ufak boncuk makarna ve kuskus yiyor iyice pişiriyorum damağıyla eziyor. Artık kendisi yiyebilir bence korkmayın. Dişi yokken de bu şekilde yiyordu.
Melikekcnce yagmuraltintas Bu zamana kadar nasıl verdiğiniz önemli ben hep buhar yolu ile haşlayıp çatal ile ezerek verdim ve sorun yaşamıyorum ama bazı bebisler direk püre şeklinde verildiğinde çatalla ezmeyi taneli yicekleri kabul etmiyor haşlayıp çatalla ezin bebeklerin zaten refleksleri çok güçlüdür yani bebisinizi siz tanıyorsunuz:)
cemilolabilirmi yagmuraltintas çocuklar zaten dişiyle ezmiyor damağıyla eziyorlar. Verebilirsiniz. ama ben filizlenmiş mercimekten olan makarnalar var Talya foods onalrı verdim beyaz undan yapılan normal makarna vermedim faydası olmadığı için
yagmuraltintas Melikekcnce ya bende haşlayıp çatalla ezerek verdim kabak patates vs ama hiç tanecikli vermedim acaba becerebilir mi diyorum 😊
Melikekcnce yagmuraltintas Benim bebeğim 6 buuck aylık iri tanelerde sıkıntı yaşamıyorum verirken de inanın korkmuyorum çıkarıyor her türlü
superisi__ Ben 7 . Aydan beri pütürlü veriyorum. Makarna da verdim damagıyla gayet eziyor. Pimpirik olmayın herseyi verin yesin. Onu vermemek bunu vermemek doğru degil . Verdikçe yedikce alısır ben herseyden verdim ek gıdada bi sorun yasamadım cok sukur 🌸
yagmuraltintas superisi__ bende pimpiriklenmek istemiyorum deneyeceğim yarın direk :) bende vermemeyi doğru bulmuyorum ama nasıl daha doğru bilemedim sorayım dedim bir patates falan verdiğimde hep ağzında emerek yutuyordu artık puturlu vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum makarna pilav tarzı şeyler yine danisayim dedim yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 🥰
1tostos22 yagmuraltintas benim bebegimde 7 bucuk aylik birkac gun once burgu seklinde olanlardan yaptim catalla ezdip yogurtla karistirdim kolay yutabilmesi ama oyle bulamac gibi degil buyuk taneliydi kolayca yedi.
Nrgngr yagmuraltintas ben direk eline veriyorum kendi yiyor diş olmasa bile damaklariyla ezebiliyorlar ama hep püre şeklinde verdiyseniz zorlanabilir yavaş yavaş çoğaltmak gerekiyor