nesparlar Merhaba arkadaşlar 2 aylık erkek bebek annesiyim. Bebeğim 9 gün küvezde kaldı ve orada aşırı ağlattıkları için maalesef göbek fıtığı olmuş. Eve geldiğinde çok geç farkettik. Kayınvalidem tam göbek kısmına metal para koyup bantladı bir kaç kez denedik bu işlemi ama gün geçtikçe dahada büyüyor. Doktor oradaki deri hassas olduğu için 1 yaşına kadar geçmezse cerrahi müdehale dedi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
cnnkrl nesparlar merhaba canım 1,5 aylıkken benm bebeğimde de oldu. Çocuk cerrahına götürdüm geçer dedi. Ayrıca sarmamamı söyledi. Sarmak bağırsaklara zarar verebilirmiş. 1 ay içinde geçti bile. Korkma
DenizKizi nesparlar bizim de vardi 20 gün oldu kendiliğinden düzeldi cok sukur 3 ay 8 günlük kizim. Hiç bisey yapma dedi doktor bir yaşına kalmaz gecer insallah geçmezse ufak bi operasyonla hallediliyo dedi. Genelde 3 4 ay arasi geciyo etraftanda duyduklarıma gore
nesparlar cnnkrl ne güzel maşallah çok sevindim çok teşekkür ederim ya bizde az önce sıkı sıkı sarmıştık hemen çıkartıcam. Bizim ki çok ağlıyor o yüzden de daha çok şişiyor diye korkuyorum inş düzelir
Ftmatk Merhaba benim yavrum da göbeği çıkıktır 6 aya kadar geçer dedikleri 3 Aydan sonra geçti toparlandı dert etmeyin ilerleyen zamanda geçmezse çocuk cerrahiye gösterirsiniz☺️
Ftmatk Merhaba benim yavrum da göbeği çıkıktır 6 aya kadar geçer dedikleri 3 Aydan sonra geçti toparlandı dert etmeyin ilerleyen zamanda geçmezse çocuk cerrahiye gösterirsiniz☺️
Mrymrn Benim bebegiminde göbek fıtığı var metal parayı kaynar suda kaynattım gazlı bezle sardım faydası oluyor gibiydi sonra duydumki bağırsaklara zararı varmış çıkarttım 1 yaşına kadar geçer dedi doktorumuz insallah geçer beklemedeyim 😔
nesparlar Mrymrn aynısını bende yaptım geçer gibi olmuştu sonra buraya yazmaya karar verdim inş çabucak geçerde rahatlarız gerçekten çok kötü bi durum allahım evlatlarımıza şifa versin
DenizKizi nesparlar bizimkide ağladığı kolik olduğu sıralar iyice cikmisti. Yüzde doksan duzeliyo canim kendi kendine insallah bebisininki de gecer.💕
Yelizaksoy Metal muska tarzi seyler koymayin hem fitiga hem bagirsaklara zarar veriyor kendiliginden gecmesini bekleyin 1 yaşına kadar