Raziye_33 güzel anneler kızım 7 ay 20 günlük ve 6 kilo doktor sağlığı yerinde genetik birde zayıf doğdu ama kilo alması lazım mama ver dedi. Ama mamayı ne yaptıysam içiremiyorum kilo ala bilmesi için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Hkhjhhjjhjjj Raziye_33 13 ayligiz 10.kilo.cocugum benimkide.almiyor.ne denediysem olmuyor.mama.icmiyor
Nesoooolera Raziye_33 benim bebeğimde 8 aya girecek dün götürdüm 8 kg erken doğdu 2400 doktor normal dedi ama çok kg almamış öncekine göre
minikoglummmmm Esra_22 ahh ahh bizde öyleyiz şuan 8 aylığız 7 buçuk kilo hiç kilo almıyor çok iştahsız
Raziye_33 Esra_22 peki ne yapıyorsunuz ek gıda olarak ne veriyorsunuz. Doktor sağlığı yerinde ama sende minyonsun ondan dedi doğum kilosu da 2960 gr doğdu kiloda alamayınca mama önerdi sma almıştım ilk zamanlar onu da kullanmadı şimdide bebelac aldım onu da içmiyor
Raziye_33 Evet ama doktorumuz ek gıda kilo aldırmaz mama vermelisin dedi. Ama olmuyor ne biberonla ne kaşıkla almıyor
Raziye_33 Hkhjhhjjhjjj oğlum 2 yıl 9 aylık oda 12 kilo artık onu normal kabul ediyoruz boyu iyi herşeyi iyi çok şükür ama zayıf da kızım 1 yaşına kadar en hızlı kilo alma zamanında almayınca çok takıyorum 😓
ryhnn Bizde meme reddi var sütüm de az. Bende mamaya başladım arada da sağıp veriyorum.ama benimki de yemesine göre öyle kilolu bir bebek değil.miyon biri 🥰 bana çekmiş bende öyleyim. Sağlığı yerindeyse Genetik de olabilir
Raziye_33 ryhnn 3.5 aylıkken onu da yaşadık memede Red etti neler çektim mamayı da almıyordu hiç geçmeyecek sanıyordum şükür Red bitti ama zayıf işte