Rumuz_13 Kızlar geçirgenmiş bebeğim çiş yapınca akınca anladık 😂ama mantığı ne o zaman bunun bebek çiş kaka yaparsa rezil olur nasıl denizde yöntem uygulamalıyım
Lylozzd Rumuz_13 üstüne yıkanabilir mayo bez giydireblirsiniz Mycey marka. Hatta kakasını yaptıysa direkt onunla bile sokabilirsiniz denize bebiş rahat eder
SCerenY Rumuz_13 ben bu konuyu instagramda gördüm daha yeni. Bütün mayo bezler çişi geçiriyormuş sadece kakayı tutuyormuş ve özellikle böylelermiş. Su çekip çocuğu batırmasın diyeymiş 🤭
incir-receli Rumuz_13 kakayı tutsun diye var sadece çişi tutarsa havuzdaki suyu da emer çocuk yürüyemez mantıken 😂
PatronBebek Rumuz_13 cnm amaç o zaten bütün mayo bezler çişi geçiriyor. Sadece kakayı tutuyor. Yoksa normal bezden ne farkı olacak. Mayo bezi sadece denizde giyecek, çıktığı gibi normal bez giydireceksiniz yöntem bu 😊
3yasakadarsifirekran PatronBebek iyi bayramlar . Bir şey sorabilir miyim ne sıklıkla değiştirmemiz gerek her denizden çıktığında yenilemeli miyim ? İlk kez denize girecek oğlum 4 gün için 14 adet yeter mi acaba ?
PatronBebek 3yasakadarsifirekran eğer kaka yapmadiysa tekrar aynı bezi kullanabilirsiniz. 14 tane yeterli diye düşünüyorum
sadekahve_bitter 3yasakadarsifirekran denizde bizim doktorumuz takmayın dedi güneşle daha çok pişik olurmuş Kısa tutacaksanız eğer
3yasakadarsifirekran PatronBebek cevapladığınız için çok teşekkür ederim🤩 tekrar iyi bayramlar dilerim.