Burcin-2202 Bebeklerin çeşitli dönemlerinde, bazı rahatsızlıklara iyi geldiğini duydum , kullanan ver mı ? Gerçekten etkisi oluyor mu, ve nereden aldınız (Güvenilir ve hakiki kehribarı nereden temin edebilirim)?
Minigim38 Burcin-2202 gerçekten etkisi var mı acaba bende burda bekleyim 😊 yazan olursa etiketler misiniz
benimbebegim Burcin-2202 Ben 2 aydır kullanmaya başladım uyku dışında hep takıyorum, çok salyalı bu aralar takılı olduğundan beri salyası baya azaldı. Bize hediye geldi
sademinannesi Burcin-2202 evet etkisini ben görüyorum diş ağrısına iyi geldiğini de gözlemliyorum ben kızıma takmadığım zaman salyası daha çok akar ama takınca hiç akmaz. Ebebekten almıştım. Orijinal olup olmadığını da tuzlu suya koyduğunuzda batarsa sahte suyun üstünde durursa orijinal olduğunu anlayabiliyorsunuz.
gulunannisi Burcin-2202 ben e bebekten aldım 2 gün oluyor kullanmıyoruz bakalım tabi etkısını anlamak için daha erken
16ilknur Ben kullandım çok memnundum ama 4 aylık olduktan sonra çıkardım ayak bileğine takıyordum, aşısını yaptırmaya gittk hemşire bunları takma çeker koparır yutar dedi. Ayaklarını keşfetmeye başlamıştı çekiyordu bende çıkardım boynuna da takmadım korktum 😟