Astral Kızlar bu hediye geldi ama pijama takımı çok beğendim günlük giydirilir mi dışarda? zaten yazın zıbınla yatıyor.
Topisko Astral siz pijama takımı demeseniz ben onu normal takım sanırdım. Ayrıca istediğinizi giydirebilirsiniz kime ne ki
Astral Bebekle_birgun bencede giydirilir ama başkalarının bakış açısından merak ediyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur diye gerçi bebek kim ne diyecek ama önemsiyorum yinede
incir-receli Astral lcwnin çoğu pijama takımını dışarda giydiriyorum kesinlikle giydirilir bir de başkalarının dediklerini takmayın kafanıza boşveriiiin
Anr5155 Astral ben geçen gğn lcw den pijama takımı aldım kızıma günlük giydiriyorum etiketi olmasa kimse pijama takımı olduğunu anlamaz.
Astral Anr5155 evet şimdi ki pijama takımlarıda günlük giyim gibi eskiden çok belli ederdi pijamalar kendisini😀
miracmoms Takım gayet güzel pijamaya benzemiyor benzese bile Ay bebek bu ya istediğiniz şekilde giydirin kime ne ki? Ben öyle takımmış pijamaymış bilmem neymiş hiç takmam temiz olsun bebeğim mutlu olsun yeter.☺️
kxbxx Astral Çok tatlı bir takım tabi ki giydirilir. Bizde bu modelin tulumunu çok giymiştik. Güle güle eskitsin minik 🌸