Duhamm01 Kızlarrr ixaomi mi robot mop 2 Pro robot süpürge aldım. Şunu merak ediyorum trendyoldan sipariş verdim. Kurulumu nasıl olacak servis mi gelecek yoksa kendimiz mi kuracağız ? Bir de bu modeli kullananlar memnun mu ?
Zlhaanne Duhamm01 hayırlı olsun biz kendimiz kurduk önce uygulama yüklüyorsunuz cihazı eslestirip wifi bagliyorsunuz
Jldpmk34 Duhamm01 canım hayirli olsun güle güle kullan , servis vs yok 😁 zaten o öyle kurulum için serivs gerektirecek bı alet değil , evin wifisine bağlayıp telefona indirdiğin programla kendin calistiracaksin
Uffsananebeslk Duhamm01 Mı home yükle store dan. Sonra wi fi ile kuruluyor youtube da var videoları hadi hayırlı olsun😂 ev topluysa güzel temizliyor. Ayağına birşey takılmayacak vs. Bunlar önemli.
SCerenY Duhamm01 güle güle kullanın çok rahat edeceksiniz 🥰 altındaki fıröalarını takip uygulamayı indirip eşleştireceksiniz çok kolay yarım saate evi falan da tanıtırsınız hazır olur. Standı için çocuğunuzun çok erişimi olmayan bir odayı ayarlayın benim bebiş üstünde geziyor diye sonra tekrar başka odaya geçirip ayarlamam gerekti 🙈