balarisiiii Annelerimiz su çiçeğini tanıyan var mı hiç görmedim daha önce kızımın kolunda poposunda ayağında böyle şeyler çıkmış göbeğinde göğsünde sırtında yok sadece bir kaç tane var böyle alerji mi su çiçeği mi anlayamadım anlayan varsa bakabilir mi acaba
visneli_turtam balarisiiii benim oğlum 3 yaşında geçirdi ,şu çiçeğine benziyor ,gittikçe çoğalacak mutlaka en kısa zamanda doktora göster.
Prensesminik42 balarisiiii su çiçeği degil molluskum die bir viral enfeksiyon benim kızım çıktı bir gün içinde doktor şurup ve krem verince hemen geçiyor geçmiş olsun
erseerse balarisiiii kızımda da var ama sinek ısırınca öyle oluyor bizim sivri sinek ısırmış olabilir mi? Çok geçmiş olsun
Twinlife Su çiçeğine çok benziyor var mı etrafınızda geçiren ? Doktorunuza da gönderin resimleri mutlaka
balarisiiii Twinlife Twinlife etrafimda hiç görmedim evden de çıkmıyorum hamileyim diye akşam götürücem bakalım
Deniz06 Prensesminik42 peki direkt mi çıktı bu döküntüler bebeğinizde yoksa hastalık sonrası mı çıktı?
EmirMom balarisiiii gecmis olsun geçen gün aynilari bebeğimde çıktı sonra içi su dolu sivilceler haline geldi el ayak hastalığı dedi bize dr
balarisiiii EmirMom biz el ayak hastalığını 1-2 ay önce geçirdik öyle değil daha kuru bi kızarıklık bu ve kolunda da var o sadece elde ve ayakta oluyor
balarisiiii Deniz06 yok kızım hasta olmadı bu aralar hiç dün sadece poposundakini gördüm bugün de kolunu ve ayağını gördüm
Poyrazin_annesii Bugun bi bayan post açmıştı aynı boyleydı attıgı resım ama doktor uyuz demiş . Bebegınız kaşınıyormu