Papatya-bahcesi Bebeğim 2 ay 8 günlük Sağ kalça eklemi 60 derece Sol kalça eklemi 57 derece Doktor 1 ay çift bez takın dedi Yaşayan bilgisi olan var mı ?
Betulazraaa Papatya-bahcesi bizimde aynıydı 3 hafta çift bez kullandık hamdolsun düzeldi inşallah sizin de düzelir korkmayın kundak yapma demişti birde çok kucağa almayın demişti doktor bize
cennetkokuluyavrum Papatya-bahcesi sizin cm az arasi duzelir birfe devlette teyit eddirin bizimde gelisim geriligi vardu 45 e 58 bna devlet hastnesi doktoru ikinci ay bakicaz dedi ve birsey onermedi ben burda yazilanlardan okuyunca cift bez yaptim ama surekli yapamadim ara ara taktim allaha sukur duzeldi birde kanguru tasi diyede yazilmistu iyi geliyormus gecmis olsun minige duzelir insalkh
muzlurulopasta Papatya-bahcesi Tıpa tıp aynısını yaşadım. Ölçümler bile aynı. Çift bez kullandım. Altını temizlerken bacaklarından tutup kaldırmadım. Ve kundak yapmadım. Sonra ki kontrolde düzelmişti. Sizde endişelenmeyin düzeliyor
Papatya-bahcesi 3 haftada geçmesine sevindim ,duyunca ister istemez morelimiz bozuldu , ama erken teşhiste tedavisi olan bişey
Papatya-bahcesi sinoli özel hastaneler tekrar kontrole gidelim diye mi yapıyo acaba , 1 ay sonra bidaha gelin dedi çift bez yapıyoruz , ama bayramdan sonra devletede çektiricez
sinoli Papatya-bahcesi Bizim devlette yanlış ölçüm çıkmıştı o yüzden sordum, sanmıyorum tekrar gelin diye yapılsın😕
Papatya-bahcesi cennetkokuluyavrum gelişim geriliği dedi yani 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi gibi bişey o zaman ara ara yapmışsınız , inşallah bizimde düzelir çift bez yapıyoruz bizde
cennetkokuluyavrum Papatya-bahcesi evet ben devlette bakilmisti bizdede duzeldi insalalh sizinde duzelir cunku cm araligi az sizinde bizimde ikivi ay goturdugumde bir cm arasi vardi duzelmis dediler bir daha goturmedim sizinde iyi olur innalah 🤲
melike567 Papatya-bahcesi bende kızımı götürdüm 2 3 günlüktü daha kemikleri oturmamış dediler 1 ay sonra gelin dedi çıkık falan demedi ama icimde bi suphe kaldı size direk çıkık mi dedi