2020oykuaNNESI Mtbuaaa o nasıl hesaplıyoruz ki ben almak istiyorum çok tutmazsa olur indirimde istemiyorum sizden bir hesaplama yapabilsek
Mtbuaaa 2020oykuaNNESI onu kargocu hesaplar canım bizler tahmin ederiz tahmincede çok tutar çünkü satış yaptığım sitelerden küçücük paketlere 40-50 tl kargo parası kesiyorlar
Mtbuaaa MeetJoeBlack çerkezköy 12 volt 50 kg kadar kapasite Elektronik korna mp3 çalar SD kart ve USB girişi var Ön Farları yanıyor sağlam Uzaktan kumandası içinde ebeveyn kontrollüde kullanabilir Çocuğun kendiside kullanabilir 🌸
Mtbuaaa Kocamdaaakocammm ben zaten bilinmeyenler şehrindeyim sanki 😂 neyse artık illa çıkar bir tekirdağlı 😄 Sende mi alacaksın akülü ☺️
Deletedmom_78 betuuls sen yine iyi odemissin ben kaziklanmisim annem bana tek kisilik hafif battaniye yolladi kaac ay once 190 tl istemisler yurtici kargo şok oldum
Mtbuaaa sinoli ben gönderirirmde kargo ne olur peki ? Bide sarma konusunda emin değilim o kadar güzel sarıp sarmalayamam ve koli bulmakta uğraştırır baya büyük
sinoli Mtbuaaa 90₺ kargo ücret🙏🏼 Ordan satışa çıkardığınızda kesinti yapar tabiki ama işte satacaksanız göze de almak zorundasınız paketlemeyi😬
Mtbuaaa sinoli 90 tl ise çok iyimiş Öncelik tekirdağ ya kargo işi çok uğraştırıyor 🤦♀️😂 ne kadar üşengeç bir satıcı 😂
Dertliana Mtbuaaa Ben geçen sene kaydırak salıncak ikilisini dolap üzeri satıp gönderdim, bunun 2 katı büyüklükte 😁 Ama akülü elektrikli alet olduğu için kargo da zarar görme ihtimali de var tabii
Dertliana Mtbuaaa Oyuncakçı dan akülü araba kutusu almıştım ben ama tabii almak kolay almadı, eşim kaç dükkan gezmişti bulana kadar. Letgoya koydunuz mu? Biz de geçen oğlumun akülüsünü koyduk üst üste 10-15, kişi yazdı hemen