piremsesssannesi Ervanur24 reflü yastığında yatıyor kızım hala aşağıya kayıyor ama yine de bir eğim oluşturduğu için hala o yastıkta yatırıyorum ben bugün tam iki aylık olduk hiç yastık kullanmadım düz kafa yastığı dışında yastık önerilmiyor diye biliyorum
Arzumirac38 Ervanur24 sadece mama verirken kullanıyorum uyuyorken tek yönde yatirmiorum sorun olmuyor
Ervanur24 piremsesssannesi benim oğlum da bugün 2 aylık oldu gece beşiğinde yatıyor yastık kullanmıyorum boş şekilde yatıyorum doğru mu yapıyorum acaba kafa yastığı da almadım
piremsesssannesi Ervanur24 valla canım bilmiyorum eşim gececi olduğunda ben kızımla yatağımızda yatıyorum dün düz kalıyor ama beşiğine koyduğumda biraz yumuşak olduğu için gömülüyor gibi düşünüyorum o yüzden hala reflü kullanıyorum yastık ta hiç kullanmadım ama bu düz kafa yastığı da zaten küçücük birler yine bilemedim üstte kalsın da bilgisi olan arkadaşlar yorum atsın
Seda_G Ervanur24 dogru yapiyorsunuz şu an bebeginize yastık kullanmanız icin cok erken. Bir saga bir sola bir duz olarak duzenli yatiriyorsunzdr muhtemelen. Ben duz kafa yastigini gunduzleri oyun halısinda falan oynarken kullaniyordum
BetulDefnee Yastık önerilmiyor 2 yaşına kadar , çok istiyorsanız 1 yaşından sonra ince Yastık diyorlar ama onun dışında Yastık kullanmamak lazım hatta düz kafa yastığı da işe yaramıyor kullanmayın diyor doktorlar
Ervanur24 BetulDefnee öyle boş yatırmakta içim el vermiyor sanki kafası ağırır rahatsız olur die düşünüyorum ince yumuşak battaniye gibi bişi koysam bi zararı olur mu
BetulDefnee Ervanur24 siz uyanıkken bir şey olmaz ama gece çarşafın tam gergin olmaması veya üstüne Battaniye örtülmesi bile tehlikeli bulunuyor Uyku tulumu giydirin diyorlar o yüzden