Reyhan34 Kızlar dün yazdım cevap veriröisini lütfen adet kanını hemen ne keser acaba adetliyim 7 günüm duş almak kesermi veya hangi ilaç antibiyotik içtim dün ikitane hala kan geliyor deliricem yardımmm
Hobbalayarim Reyhan34 tövbe yarabbim deli misin kız sabırlı ol kesilir antibiyotik felan kesmez kesilsin naparsan yap kudurdun mu 😀😀😀
Reyhan34 ikiprensannesi53_ eşimle tatile gidicem zehir olmasın ilişki yaşayacağım çok kan akarmı yoksa ilişki sırasında dururmu kan acaba peki doğumdan beri temiz olamadım ve üstüne hemen adet oldum 40 dolar cıkmaz
Reyhan34 ikiprensannesi53_ çok iğne yedim antibiyotik kan gelmedi benden sezeryan sonra sorunlu geçti hem iğne hem hap çok kullandım şimdide geliyo kan deliricem artık 50 gün oldu doğum kontrol hapı kullanıyorum oda kan leke yapıyormuş galiba onuda bıraktım bugün ne zaman durur biter genelde adet 8 güne bitiyor bende ama bitecek gibi değil bazıları hap 3 aya kadar leke yapıyor dedi çok sinirlerim altüst oldu
Reyhan34 Nacafa inşallah bendede keser içicem hemen 3 tane birden cidden daraldım aşırı derecede antibiyotik kesiyormu içtim dün bugün de içsem
ikiprensannesi53_ Reyhan34 ama bu halde ilişkiye girilmez hem sağlık açısından enfeksiyon kapabilirsin hemde mide kaldırmaz bu durumu
Reyhan34 ikiprensannesi53_ hep oraya sakladım kendimi kan gelmezsen girmedim ilişki uzak durdum keşke durmasaymışım şimdide başıma bu geldi
ikiprensannesi53_ Reyhan34 anladığım kadarıyla emziriyosun 40 dan bahsettin çünkü emziren kişiler arveles kullanamaz
Nacafa Reyhan34 ben adeti kesmek için uğraşıyorsunuz zannettim. Sizin lohusa kanamanız hala devam ediyorsa bir zahmet doktora gidip ilişki düşünmek yerine. Ciddi sağlık sorunlarınız olabilir
ikiprensannesi53_ Reyhan34 yapacak bisey yok Bi ilişki yüzünden şimdi kanı içinde bekletip sağlığına zarar verme kan icrde biriktikce kist oluşabilir
Ikicocukbiranne Reyhan34 Kendimi sakladım ne demek kız kocan değil mi her gün sevişirsin gerekirse 😄 kan gelirken uzak durun yine de.
Banuyk Reyhan34 dikkat çekmeyemi çalışıyorsun? Ne alaka ya sanki balayına gidiyor. Doğum yapmışsın bi kendine izin ver sakinleş. Bu halde önce kendi sağlığını düşün. Tövbe yarabbi güldüm şu yazdıklarına :)
mom_of_two Reyhan34 bukadar antibiyotik fln icersen zaten gelmez bu konuyun ustune bu kadar olucagina sutunu getirmeye calissaydin keske