Mlkkrm Kızlar şimdi bende diyeteyim ama metrnolizmam aşırı derecede yavaş cok dıkat edıyorum ama kendıme ekstra bir çay ve kahvede arıyorum ama cok var sizin kullanıp memnun kaldıgınız varmı ?
Kuzeymomss Mlkkrm Yeşilçay, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı tarçın birde 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı granül kahve, 1 çay kaşığı kakao, 1 çay kaşığı ucu tarçın bu ikisini tavsiye ederim.
Selcan Mlkkrm bence bu tarz çay vs denemeyin başka etkileride olabiliyor kanlariniza bir baktirin hormonlarıniza vs ondan sonra eğer ki kilo veriyorsaniz ve şu an yavaşlamaya başladıysa vücut artık alıştığı içindir bir süre böyle devam eder pes etmeyin sonra tekrar gitmeye başlar yada ters etki yapabilirsiniz. Onun harici doğal çaylar yesilcay gibi şeyleri tercih edebilirsiniz. Kiraz sapı çayı hem ödem de attırıyor daha doğal olanları tercih edin karışım şeklinde olan birisine iyi gelebilir ama sizin vücudunuza belki de iyi gelmicek onun için sağlığınızı on planda tutun ☺️
Hazal-askin Mlkkrm diyette olmaya niyet eden bende geldim off ya 5 kilo vermek istiyorum ama canım aşırı derecede karbonhidrat istiyor
Nezzz_ Mlkkrm Yeşil çay 15 gün ara vererek maydonoz suyu ödemi çok iyi atıyor, Limon,çubuk tarçın,ekşi elma kabuğu su şisesine hazırlayıp gün içinde içiyorum tarcınlı türk kahvesi arada bir içiyorum bazende ac karnına sırkelı ılık su içtim karma takıldım 😊😊