Melis55123 Merhaba 10 günlük kuşadası tatili planladık gezip görülesi mekanlar,yerler nerelerdir internetten pek bilgiye ulaşamadım önerisi olan paylaşırsa sevinirim
GiybetReis Melis55123 selçuk şirince tarafına gidebilirsiniz. Meryem anaya yakın kuşadası. 7 uyuyanlarda orada orayıda ziyaret edebilirsiniz. Kuşadasında milli park ve zeus tapınagı var orayı gidip görebilirsiniz. Milli parkta 7 koy var denize girebilirsiniz. Zeus magarasında da giriliyordu suya ama en son kapayacaklardı çünkü bira şişe kırıgı doluydu hep etraf magaranın içi o yuzden ondan emin değilim. Kusadası çarşısında gezip varsa bütçeniz orjınalle birebir çanta ayaklabılar var onları satın alabilirsiniz ama fiyatlar yine pahalı tabi . Onun dısında denizi cok güzel olsada halk plajlarında üst üste insan olur bilginiz olsun. Özellikle tatil zamanlarında.
Ysgl26 GiybetReis herşeyi yazmışsınjz bana yazacak bişy kalmamış 😅 ayrıca didime de çok gideriz biz kuşadasında yapacak pek bişy yok çünkü
GiybetReis Ysgl26 Yok Valla. Bende izmirliyim. Sık gidiyoruz ordan biliyorum 😅 ama sezonda asla gidilcek yer değil aşırı kalabalık oluyor. Orda mayıs ya da eylülde cıkıyor deniz keyfi.
Ysgl26 GiybetReis evet biz de genelde eylülde gideriz okullsr açılınca mayıs ta da deniz.buz olur bi kere haziranda gitmiştik giremedim denize 😅.son bikaç senedir çok kalabalık olmaya başladı çünkü. Ne güzel sessiz sakin tatil yapıyoduk orayı da keşfettiler 😅
GiybetReis Ysgl26 valla sormayın. Biz haziran basında gittik bu sene. Çok kalabalık değildi. Gerçi bu sene yaz gec geldi ondan sanırım. Ama çanta fiyatları uçmuş. 8 bin felan😂
Ysgl26 GiybetReis hadi ya 8 bin neymiş yahu..kuşadası marinada tren e giderik bu sene bebiş olunca gidemiycez artık.. ay özlemişim yaa bayramdan sonra gidelim bari 😅😅