Dygny23 3 aylık bebeğinizi ne sıklıkla emziriyorsunuz? Günde kaç kez emiyor ve gece kaç kez emmek için uyanıyor ?
BBuseYY Dygny23 3 aylıkken her 2 saatte bir emziriyordum 4 ay+ 6 gündeyiz hala 2 saatte bir hatta şu an bile emzirdim saat 2:30 gibi
2pati_1baby Dygny23 kendi uyandığı zaman emzir dedi doktorum bu aylarda zaten 5 saat aç kalabiliyorlar kesinlikle uyandırma dedi ben 3-4 saatte bir emziriyorum
Bilgeebaby 22.00 da emzirip yattık şu sn saat 02.30 o ağlamadı ama ben lavaboya kalkmışken emziriyorum. Hafif dönmeye başladı çünkü.
miraminannesi Doktor sakın uyndırma o seni uyandırır dedi artık 3 ssst sonrası uyandırırım korkarım)) brnde 2 saatte birdim artık rahatlamak lazımmış
Aybuke014 Sürekli emziriyorum 😅 bir ara sürekli reddetti akla karayı seçtim çok zordu bu arada sürekli emmek istiyor
metemoms0 Gündüz acikmadan teklif ediyorum ama geceleri kırkı çıktığından beri uyanmiyor 1 2 gibi yattı mesela sabah 7 8 kalkiuor şu an 4 aylık gelişimi güzelse kaldırma dedi doktoru bazı geceler çok kipirdaniyor o zaman rüya öğünü yapiyorum
Sunbaby26 metemoms0 bende aynı şekilde 40ından beri gece uykusunu bölmüyorum 12-1 gibi yatıyor sabah 5 gibi uyanıyor emiyor aklım kalıyor ama doktor o acıkırsa kalkar dedi
metemoms0 Sunbaby26 iyusalar bir dert uyumasalar bir dert. Deliksiz uyuduğu zaman bez dolumu nasıl.bejimki bazen sabaha kadar yapmıyor