Emir_Eliz Arkadaşlar bebeğim henüz 17 günlük ve sütüm az yetmiyor sürekli ağlıyor 😞 süt arttırıcı yiyecek içecekler neler acaba 😞
Gulsen Emir_Eliz boza tahin helvasi dereotu erik visne kayisi hosafi bol su bol bol emzirmek kuru incir yogurt ayran sut bulgur pilavi sogan rezene cayi
Rmrm Emir_Eliz doktorum humana nın kimyonlu rezene cayını önerdi dene istersen kaç ml cıkıo senden kaç saate bir emzriyosun sağıyomusun yada
Emir_Eliz Rmrm doymuyor sanırım saat sürmüyor sürekli uyanıyor meme istiyor emerken göğsümü ağzıyla çekiştirip sinirleniyor ağlıyor 😞
Rmrm Emir_Eliz sütünü sağ biberonla ver en azından kaç cc emdiğinden emin olursun bende meme veriyorum sonrasında biberonla veriyorum alıyosa doymamıstır
Bilge Emir_Eliz evet yapıyor yemekten sonra bir tatlı kaşığı kimyon yutuyorum. Doktorum yeşil mercimekli bulgur pilavı ye mutlaka demişti. Ha bir de malt içeceği canım o da inanılmaz arttırıyor
sevcan 3lt su için rezene incir tahin helvası baklava e bebekte malt ıceceği var oda yapıo. sütlü tatlılar aklma gelenler ben gaz yapıcak seyler harıc balkıyat gazlı içecek hersyı yıorum süt yapmak bı meseleymıs valla.. bıde siyah üzüm.