Damlaalya Kızım hiç bir emziği kabul etmiyor. Ama emzik hayat kurtarır diyorlar. Önerdiğiniz emzikler var mıdır
Minikliya Damlaalya kaç tane aldım hiç birini kullanmadı ama iyi kide almamış birde bıraktırması var 😂 alışınca bırakmıyorlar
Emine_elis Damlaalya 3 tane emzik aldm damak da normalde tutmuyr . Bibs her çocuk alıyor dediler onu da almadı napim bilemedim 😂🥰 elini dudağını güzl emiyor ama 😂😂🤌
marinelife Damlaalya sizin yine iyi ben bibs aldım cuk diye tuttu. Aa süper tutuyor dedim bibsleri bir süre sonra değiştirmek gerektiği için hemen ikincisini sipariş verdim ki ilki eskirse beklemeyeyim hem de değiştirerek kullanırım ikisini dedim siparişim geldi, kutusunu açtım verdim ve çocuk o gün emziği bırakmaya karar verdi… şimdi asla tutmuyor emzik kutusunu hobi olarak yanımda gezdiriyorum
Aybuke014 Damlaalya 5 tane emzik aldık aventinden nukuna kadar almayınca almıyor artık saldım doğrudur kurtarıyordur ama bi şekilde geçiyor zaman şimdilik
esrathegulcesmom Evde emzik koleksiyonumuz oldu resmen ama almayınca almıyor artık pes ettim 😅 en çok bibs i tutacak gibi oldu hatta biraz uğraşırsam tutuyor bide onu deneyin isterseniz☺️
Aybalosmoms Her markanın emziğini aldım, hatta aradım taradım bizim zamanımızdaki bakkal emziğinden bile aldım yok anacım tutmayan bebek tutmuyor🤷🏻♀️ 4 ay 9 günlük olduk emziksiz de zaman bir şekilde geçiyor, gözünüzü korkutmayın
Anonim81 Damlaalya iyidir kabul etmemesi dert etme. Sen rahat edeceksin diye niye tıkasın ki ağzına çocuğun. Sonra bıraktırması var bunun. Almıyosa zorlama hiç bence. Bırak işini yapmayıver. Bırak evin pis kalsın. Vakit geçir sonra kucağında bile durmayacak 🤷