ayse4421 Kızlar bacaklarımda varis olmuş heryerdd küçük küçük damarlarım çatlamış. Çok üzülüyorum sağlık açısından bir problem olurmu yoksa fazla kilodanmi nasıl geçer daha çok gencim ,19 yaşındayım 🥺
Anniko ayse4421 valla bende de var 18 yasindan beri ve hep 45 50 kilo arasindayim.. genetik tum ailemde var bende de cikti o yuzden.. yas gectikce ilerliyor buz koymak agrisini aliyor ama baska cozum bilmiyorum.. cok sicak su tutma mesela ayaklarina..
ayse4421 Anniko ya Allah’ım çok üzülüyorum ztn doğum yaptıktan sonra çatlaklar kıllar göbek fln kaldi şimdide bu çıktı erliyormus sanırım büyüyormus ondan korkuyorum eşim bu gidişle beni hiç beğenmeyecek 😔
Anniko ayse4421 esine evlat vermissin seni sagliksal bi sebep olan varis yuzunden begenmicekse anasinin evine geri donsun madem. Esin ulkenin en yakisikli adami falan mi seni begenmeme luksunu sen niye veriyon bu adamin eline? Kac yasinda kizsin kendine dikkat edwbildigin kadar et ama once kendin icin kendine bak. Baskasi icin degil. Delirme daha
ayse4421 Anniko kilolarimla dalga geçiyor hergun göbeğimdeki çatlakları sordu bugün kalicakmi öyle diye anneside yok babasida 😑 evet gencim ama bı yaslidan farkım yok