Galyurt 7 aylık bebeğinize ek gıdada neler yediriyordunuz benimki ağzını kilitliyor açmıyor hiç bir şekilde kriz geçirmek üzereyimmm artıkkkk. Sevdikleri şeyler neler böyle durumlarda nasıl yediriyordunuz tecrübelerinizi söyler misiniz lütfennn
ipeysi Galyurt ben sırayla kabak patates huvuç denemistim 3 gün 3 gün önce 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3 gün 1 yemek kaşığı şeklinde sonra karıştırıp vermiştim besin alerjisine dikkat etmek için 3 gün kuralını uyguladım
Hbpx Galyurt aynı sorunu yaşıyorum ilk zamanlar biraz yiyordu ama 1 haftadır ağzını sımsıkı kitliyor imkanı yok açtıramazsın
Galyurt Arzu_455 başta böyle değildi aslında tadımlarda felan bir anda kesti yemeği ağzını kilitliyip açmamaya başladı
Hbpx Galyurt kesinlikle . İnsallah herkesin dediği gibi diştir de gelip geçince devam ederler . Yoksa böyle çok zor 😣
Fetiye06 Galyurt ilk zamanlar güzel yeyip şimdi biraktiysa muhtemelen diş ile alakalı olabilir bunu yeni farkettim alt dişler çıkarken oğlum yaklaşık 2 hafta hicbirseye ağzını açmadı yada ağzında bekletti sonra dişler çıkınca geçti şimdi üst dişleri zorluyor yine aynı oldu sizinde öyledir muhtemelen
Cicekbahcesi1828 Ben yogurt icine muz katiyorum biraz pekmez bazen yogurda cici bebe ufalıyorum sonra patates kabak ezip veriyorum peynir yumurta avakado vs vs