Ya hanımlar bana lütfen akıl verin gerçekten kafayı yemek üzereyim. akşam olunca uyku saatine denk gelince artık benim midem bulanıyor sinir stresten . Doğdu doğalı hep bi uyku problemimiz vardı gündüz kısa uykuları gece çok sık uyanması bazen gece 1-2 gibi kalkar geri uyutmamış sabah sabahı bulurdu onlar düzeldi çok şükür artık gündüz uzun uyuyor çok şükür ki geceleri de uyuyor şu an tek sıkıntımız nasıl uyutucağımız . Yani her gün kendime sorduğum soru acaba ben mi yapamıyormuyum . Ayakta sallanmak istemiyor elde çarşafla sallanmak istiyor sallayınca çarşafla uyuması 5 dakika da hemen uyuyor gelin görün ki bazen tek başıma oluyorum sallanacak kimse olmayınca gece 12 ye kadar mücadele veriyorum . Uykusu var ama asla uyumuyor şimdi dışarda kullandığımız bebek arabasının tekerlerini yıkayıp bşr kaç gündür de öyle evde sürerek uyutuyorum . Gündüz uykuya geçiş süreci de böyle evde arabanın içinde gezerek uyuyor yoksa öbür türlü uyumuyor deli gibi de uykusu var ama asla uyumuyor . Bana bu konuda önerisi olursanız çok sevinirim .