Gulsn4335 Ay atağı kaç gün sürdü hanımlar bugün 24. Gunundeyiz gittikçe daha da zorlaşıyor zorla uyutuyorum uykusu var ağlayarak uyuyor sürekli mız mız ne zaman biter bu atak 🥲
BZM Gulsn4335 3 ay 28 günlüğüz. 49 dakika sonra 29 olcak. Sürekli ağlama (kıpkırmızı olacak ve nefesi kesilecek kadar), sürekli mızırdanma, emmeye direnme, uykuya direnme🥺bunlar hep atak mı oluyo? Artık isyan ediciiiim
Egenim Gulsn4335 hiç öyle şeyler yaşamadım beş aylığız uyku saatleri biraz azaldı sadece. Büyüyor artık annesi kendisi ne zaman isterse ozaman uyut ben hep öyle yaptım. Şöyle bi düşüncem var bi cocuk her ne sebebten olursa olsun ağlama alışkanlıgı kazandıgında sürekli herşeyi ağlayarak yapmaya ve huysuz bi cocuk olmaya baslar . Yerı geldı bütün gün uyumadıgıda oldu ama asla zorla uyutmadım. Dün gece gözümden uyku aktı resmen salladım etim uyumadı beşine koydum elini tuttum ( anne yanı beşik dediğim) ben uyumuşum . Oda ne zaman uyudu bilmiyorum. Lütfen bebeklerinizi zorla ağlatmayın yazık onlara
gecekusu_- Gulsn4335 ahhh ahhh yalnız olmamak beni bir nebzede olsa sevindirdi aynı problem bizde de var gün içerisinde uyursa 1 kez uyuyor önceden 3 kez falan uyurdu akşam 10 da uykusu gelir emerek uyuyan bir çocukta ama şimdi her şey tam tersi oldu mızmız zor emiyor uyumuyor uyusa da zor uykuya geçiyor uyusa bile 20 dakika uyuyor ah ah bu 4. Ay mahvetti bizi 😫😭😭
Babyygtcn Gulsn4335 1 ay sürdü ve malesef ki süründürdü akşamları eşimin gelmesini beklerken ağlıyordum. Şuan oğlum 9 ay 20 günlük o zaman ki gibi bir durum çok şükür daha yaşamadık güneşli günler yakın hep bunu düşünün 💞
BZM Gulsn4335 ay bilmiyorum şu an ağlıyordu, emziği damaklarına sürtüyorum susuyo. Diş galiba anlamadım ama az kaldı isyan edicem
Gulsn4335 Egenim yasamamışsınız ne güzel 😊ama biz yaşıyoruz bu zamana kadar gayet kendi halinde mız mız olmayan uyku saati geldiğinde uyuyan bir bebekti 4. Aya kadar. aslında uykusu var uyumak istiyor ama ağlayarak uykuya dalıyor yani ben 2 saat değil 5 saatte de uyutsam değişmiyor bu durum inşallah geçer yakın zamanda
BBuseYY Bizde dördüncü aydayız valla ben kokusuyla uyutuyorum onu uyanmadan emziriyorum geri tekrar uyutuyorum bu şekilde
Betulldenizemir Bizde bugün tam 4 aylığız . 3 haftadır meme reddi yasiyorum. Bir gün emmek istiyor diğer gün emmek istemiyor. Bide 1 haftadır çok mızmız oldu.