Berenberfu Kizlar merhaba havalar sıcak olmaya başladığından beri geceleri acayip kaşınıyorum. Gündüz de oluyor ama özellikle geceleri var mı yaşayan uyuz mu oldum nedir
Hatice0910 Berenberfu Yaklask 8 aydir oglumda uyuz icin ugrasyoruz yeni yeni gecti ve baslangcta alt bacak ve alt kolda baslyor sonra parmak aralari genital gobrk bolgesine kadar daglyor inşallah uyuz degildir ama bi cildiyeye biran once gitmenizi tavsiye ederim eger uyuzsa gec mudahalede iyilesmesi zaman alyor
Berenberfu Mert_karanannesi benim de öyle. Şimdi uyandım devam ediyor kullandığnz Bi ilaç var mı yeni basladignz
Mert_karanannesi Berenberfu ben normlde egzama ilacı kullanıordu allersent diye baya oluor kullanmayalımgitmedm de daha hastnye benm bu mevsmlerde tutyo kaşntı kışın da soğukta tutyo kabaryor her yerm
Berenberfu Mert_karanannesi kararınca geçiyor mu izi bende kabarma yok kasidigim y3r kızarıyor geçiyor
Mert_karanannesi Berenberfu vallaha çocukken gitmiştm egzama demişti mevsim alerjisi demişti birde sıcak be soğukta kabarıyor daha doğrsu ot ve böcek görnce otomatikmen kaşınıyorm
Ozlemgorur_ Bizde de öyleydi dün uyuz olduğumuzu öğrendik bence gecikmeyin gösterin alerji dedim neredeyse 3aydır var bu kaşınma ailecek deri de dökülmelerimiz var vucüdumuz yara bere içinde bugün başladık tedaviye umarım geçer