Elizmerve İyi akşamlar herkese, kızım 26 aylık. Sallayarak uyuymaktan çok yoruldum, gece bile uyandığında sallanmak istiyor. Öğlen uykularında da aynı şekilde. Önerisi olan var mı? Uyku eğitimi bu aylarda işe yarar mı ?
H_Nur_K Elizmerve 22 aylık aynı dertten çekiyorum kendi kendine dalmayı asla bilmiyor hep sallannarak sallamayınca kıyamet kopuyor umarım yol gösteren biri olur bize
Zeyneppppp Elizmerve oğlum şuan 3 yaşında bir gün sallıyorum ama tam 2 saat boyunca salla babam salla tam uyudu derken yere koyduğum gibi uyandı benim bacaklar yok yanı hissetmiyorum sallamam artık dedim usanır uyur bı yerde. Biraz direndi tekrar sallim diye uyutmadim. Baktım çok direnmiyor. Artık hiç sallamadim uykusu gelince yere uzanıp kndi kendine uyuyor. Çok ağladığı zaman sallıyorum sadece . Gecede yanına uzanıyorum yatınca yatağıma geciyorum
Elizmerve H_Nur_K bende cesaret edemiyorum sallamadan uyutmayı denemeyi çünkü artık bebek değiller yataktan kalkıp gider, üstüne çıkar yatakta zıplar vs. Yatalım diyince yatmayacak yani 😥
Elizmerve Zeyneppppp daha sallayarak uyutmayı çözemediğimiz için odaları bile ayıramadım 😞 bide bizimki uyandımı hep içeri git orda salla, salondaysak odaya odadaysak salona gidiyoruz. artık sallamaktan ayak kemiklerm ağrıyor
Zeyneppppp Elizmerve ben 1 yaşında odasını ayirmistim bitisikti zaten kapılarımız. Odasından başka bir yerde uyumazdi. O yüzden odaya gdince anlıyordu uyku saatin geldiğini. Gündüz nerde uyursa uyur. Ama akşam odasına gidiyoruz beraber uyuyor bnde dinleniyorum. Bence bir iki gün deneyin pişman olmazsınız. Artık herşeyi anlıyorlar zaten . Artık büyüdün hadi gel Birlikte uyuyalım diyin. Eğer direnirse sakince onu dinleyin kndinizi izah etmeye çalışın . Çok ağlarsa sallarsiniz . Ama aşırı olmadığı sürece sallamayın. Alışması çok uzun surmeyecektir emin olun. O şekilde daha uzun uyuyorlar 🤍