2.5 aylıktan beri Atopik dermatit (egzama) beraberinde besin alerjileri ile mücadele ediyoruz özellikle yaz ayı egzamalı bebekler gerçekten kabus araştırmadığım kitap doktor makale kalmadı biz bir üniversite hastanesinin profösör doktoruna takipliyiz size buraya aylardır olan tecrübemi paylaşacağım en önemlisi nemlendirici la Roche mustelaymış onların hepsi hikaye en iyi gelen nemlendirici Bioderma atoderma olan şampuan olarak siveno duştan sonra da organik gül suyu ile birlikte vücudunu böyle tonikliyorum bir 5-10 dakika sonra da nemlendiricisini sürüyorum ve alerjik tetiklediğinde vücudunda döküntüler oluştuğunda da bebek küvetini suyla doldurup normal market nişastasından içine döküyorum vücudunu nişastalı suda bekletiyorum yine aynı şekilde duştan çıkardıktan sonra da gül suyu ile tonik yapıp nemlendiricisini sürüyorum alerjisi çok alevlendiğinde de hemen kortizonlu kremlere başvurmak yerine bunlar biraz daha doğal çözüm oluyor a alerji testleri 3 aylıktan itibaren bütün bebeklere yapılıyor ama onu da şöyle bir olumsuz yanı var %100 hiçbir şekilde hiçbiri kanda da deride de doğru sonuç vermiyor 3 gün kuralıyla direk bebeğe deneyerek sonuç elde ediliyor başka türlü ben çok testlerin güvenilir olduğunu düşünmüyorum açıkçası tecrübelerime dayanarak