Masalyanki35 Bebeğimin kıyafetlerinde ki yemek lekeleri çıkmıyor ne yapmalıyım bulunduğum yerde rosman yok yani onu alamam başka var mı yöntem bildiğiniz??
Ballloglum Masalyanki35 internetten sipariş edebilirsiniz. Benim de bugün moralim bozuldu oğlumun üstündeki kıyafet lekeleri çıkmamış…. Leke çıkarıcı sıkmayı unutmuşum. En iyi leke çıkarıcı hangisi
kasimonbes Masalyanki35 valla cikarmiyor domestos denedim olmadi domol denedim olmadi 2 3 kere yikiyorum anca ama bu sefer de yipraniyor rengi soluyor. Baska denicem bakalim cikacak mi. Sira da my rabbit ve ebebekteki babyme var onlari da denicem deneye deneye bulucam
Acemanne29 Biz ek gıdaya geçmedik ama kusuyor bazen onun lekeleri bike duruyor veya kan damlası meyve süzgecide geçen kayısı koyup verdim yesin diye illa üstüne de sürülmüş yıkandı çıkmamış güzel bi leke çıkarıcı önerisi olan var mı bana da diyin
Turkcecitwinsmom Rise and shine var sprey leke çıkarıcı ben çok memnunum . Kakalı zıbınları bile tertemiz yapıyor onu sıkıp bekletip makineye atıyorum
Masalyanki35 kasimonbes yani benim kıyafetlerime dökülse çıkar bu ve bebişlerin kıyafetlerinde ne var anlamadım onlarınkinde çıkmıyor yahuu 😂😂
EAMOM Masalyanki35 leke konusunda tek çözüm bulduğum baby me çamaşır suyu tozu ama uzun süredir bulamıyorum ne mağazalarda ne internette zaradan aldığım tişörtü yaban mersini yapmış ne denediysem çıkartamadım baby me eski lekelerde de işe yaramıştı bende onu bekliyorum artık