Minikerkegim Kızlar Türkiye pasaportlu dört ay garantisi kaldı. Sıfır çizik,hatasız problemsiz. Maşallah bir kez olsun yere düşmedi ☺️ İlgilenen olursa yardımcı olurum 💞
Mmbd Minikerkegim yurtdisindan telefon getirilince telefon kimin pasaportuna islendiyse telefon hatti da onun ustune olmak zorunda... biraz zor satis yapabilirsiniz
Deletedmom0102 Minikerkegim yani zaten sıfırına yakın bir fiyat veriyorsunuz🙄 neyse meraktan sormuştum zaten o kadar para bi telefona vermem😅hayırlı satışlar size🥳
NilD Minikerkegim 64 gb kendi sistemini barındırdığı kapasite zaten çok bi fonksiyonu kalmıyor zaten kusura bakmayın fazla bir fiyat
Minikerkegim Sariiannee Deletedmom0102 bende şimdi gördüm internet sitesinden alınan telefonlar ithalatçı garantili oluyor ve garanti süreleri 3-5 ay 😌
Minikerkegim Deletedmom0102 teşekkür ederim çok sağol 🥰ben örnek vermek için 3 5 dedim😀 ama dediğim gibi ithalatçı garantili firma ürünü onlar ve ıphone’un kendi garanti servisi asla onları tamir etmiyor 😎
Amine_erva25 Minikerkegim iphone telefonlarla bütün apple mağazaları ilgileniyorlar garantisi olsun olmasın