Sandra Merhaba anneler bugün embriyo transferim oldu bundan sonra ki aşamalar neler ne yapılıyor neler bekliyor beni hiç bir bilgim yok.(yurtdışında yaşıyorum eşim anlattı biraz ama kendim bizzat bnm gibi yaşayanlardan duymak istiyorum 💕
AA201207 Sandra ilaçlarınızı düzenli almaya devam edin beslenmenize dikkat edin başka yapacak bişey yok güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🌸
mercory Sandra embriyo transferinden sonra biraz kontrollü olmak şartıyla tüm yaşamsal faaliyetlerinize devam edebilirsiniz. burda en önemli nokta sağlıklı beslenmek, bol bol dinlenmek. fazlaca su tüketin. güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız inşallah 🙏
zeynep657 Sandra olumlu düşünün ani keskin hareketlerden uzak durmaya çalışın ilaçlarınızı çok düzenli kullanın umuyorum 12 gün sonra miniğinizin güzel haberlerini alırsınız :)
Sandra mercory çok tsk ederim başka bir süreç yok sanırım değil mi . Ve sonrası bekleme süresi Maximum kaç ?
mercory Sandra başka birşey yok. transferinizden 10 gün sonra test yapabilirsiniz. umarım pozitifi görürsünüz 🙏
brcbykl Sandra ilaç ve varsa iğneleriniz düzenli kullanmanız , 12-15 gün sonrada inş güzel haberler alırsınız 🥰
Sandra brcbykl ikisinde verdiler akşam 10 da içtim ama gece 3 de çok fenalaştım hep istiğfar da bulundum rahmim yerinden çıkacak gibi acaba normal miydi hatta antibiyotik içtim ağrım olursa kullanaym geçti ama arada bi rahim ağrısı çekiyorum normal mi ? ☹️☹️
brcbykl Sandra aldiginiz antibiyotik dr kontrolunde degil mi ? Benimde cok agrilarim olmustu sizinki gibi ama ona normal dediler bana
Sandra brcbykl dr kontrolndeydi ama ağrım olduğunda sadece kullanmam gerektiğini söylediler zaten bugün eşim aradı anlattı durumu mu normalmiş bi iki gün ağrım sızım olacakmış peki sizin bebisiniz oldu mu ilk denemede