cocomelon33 Dyson v12 + aldım bugün geldi %100 sarj oldu halı başlığını taktım eko modunda 45 dakika çalışma süresi görünüyor normal midir az geldi bana.60 dakikaya kadar çalışır diyorlardı başka başlıklarda mı o şekilde çalışıyor acaba
Klymeneninatlasi cocomelon33 evet normal başlıklara göre değişiyor. Zemin başlığı biraz daha uzun süresi
cocomelon33 Klymeneninatlasi anladım bir sıkıntı yok öyleyse daha çok halı başlığını kullanırım diye düşünüyordum her zemine uyuyor diye keşke en uzun o olsaymış
Themamacita cocomelon33 halı başlığı zeminde de kullanılıyor ve zeminde kullanıldığını algıladığından süreyi ona göre uzatıyor
Klymeneninatlasi cocomelon33 her zemine uymuyor ☺️ halı başlığı sert zeminde kırıntıları falan çok savuruyor fırçası döverek çalıştığı için 🥲
cocomelon33 Themamacita yaaa ondan demekki halı başlığını zeminde de halıda da denedim süre bazen kısaldı bazen uzadı kendi kendine bir sorun mu var diye düşündüm
cocomelon33 Themamacita zemin başlığı ve halı başlığı böyle vakum gibi yapışmıyor ekonomik modda kullanıyorum normal mi yapışmaması sanki yapışmayınca düzgünce temizlemiyormuş gibi hissediyorum
Themamacita cocomelon33 bildiğimiz süpürge tarzında değil çalışma mekanizması hiç yapışmıyor döve döve temizliyor eskiden halıları balkonda döverlerdi sopa ile onun gibi düşünün
cocomelon33 Themamacita ya bir sorunum daha var dün yatağı çektireyim dedim 2 dakika sonra filtreyi yıkayın uyarısı verdi yıkadım bugün taktım koltukları çektirdim yine uyarı verdi bu böyle sürekli uyarı mı verecek ya zaten yıkayınca 1 gün takamıyorsun
cocomelon33 Pengu trendyol dyson türkiye satıcısına stok gelmişti pazartesi günü ordan aldım.Dyson türkiye.com da olmuyor hiç