Mucize23 Merhaba 10 günlük taze anneyim sütümün degdigi evladımın kıyafetlerinde lekeler var Yıkamada çıkmadı ne kullanabilirim leke çıkarıcı bebek kıyafetleri için öneri yapar mısınız lütfen
minikmucizem34 Mucize23 ben bebeğimin lekeli kıyafetlerine sabun sürüp makinaya kendi dererjanıyla yıkıyorum hiç birşey kalmıyor deterjan olarak da uni baby yenidoğan sıvı sabunu kullanıyorum
defneemomm Mucize23 ben çıkaramamıştım ya. bide ilk gün gelen süt sarı ya sarı sarı duruyor kaldırdım bende😬
Mucize23 benkosarim yenidogan olduğu için sıkıntı olmasın çamaşırlarında acaba kendiminkilere deneyeyim teşekkür ederim :)
Mucize23 minikmucizem34 beyaz sabun olacak değil mi katı sabunlarla yapıyoruz yıkanmış çamaşırlarda da ise yarar umarım
minikmucizem34 Mucize23 evet beyaz sabun ve durunun renkli sabunlarını kullanıyorum ama yıkanmış çamaşırda denemedim hiç
Anr5155 Mucize23 kıyafeti üzerinden çıkarınca hemen sudan geçirip kendi deterjanından lekeli yere sürüyordum yıkanana kadar öyle deterjanlı duruyordu.