Ecenur0 Ya lütfen yardım edin bebeğim 7 aylık saat 1.30 2.00 gibi mama içti hala daha acıkmadı yaptım vermeye çalışıyorum almıyor kaç saatte bir acıkmalı 7 aylık bebek
umutunannesiiii Ecenur0 bizimki kucakta içmek istememeye başlamıştı o zamanlar bebek arabasının puset inde yada anakucaginda içerdi şuanda da yastıkta içiyor elinde de bir pelus uyku arkadasi uzun suredir böyleyiz
Melmus Ecenur0 bende 2 de yogurt verdim sadece simdi mama vereyim dddim 90 zorla icti delircem artik yaaa ki yogurt aciktirir sade vermsmistim
Ecenur0 findikbrnlu0_ cidden mi ya bana az gibi geliyor acıkmayıncada korkuyorum normal de kaç saat kaçıkır kafam karışıyor ek Gıda mama karışıyor valla
findikbrnlu0_ Ecenur0 valla benim bebeğimde 6 aylık bazen 120 ccyi bile bitiremiyor😂😂 muhtemelen ek gıdayla doyuyordur zaten mideleri minnacık😂
Melmus findikbrnlu0_ ayniyiz valla hele bu ara 90 oluyor zorluyorum bari 120 olsum diye ek gidada var ondan mi anlamadim kac kere veriyorsunuz siz
findikbrnlu0_ Melmus ek gıdada olabilir şöyle söyliyim gece 2 defa 150 cc veriyorum 90a kadar indiriyo gündüzleri 5 6 defa 120 cc yapıyorum ama bitiremiyor 90 yapıyorum doymuyor 😂😂😂
findikbrnlu0_ Ecenur0 3 öğünü geçirmiyorum ilk 2 gün az yediriyorum 3. Gün çok yapıyorum bi çay bardağı kadar falan